Inte van vid morgonträningen...

... eller det jag inte är van vid är snarare att träna på morgonen och sen gå direkt till gymmet... Hur gör folk? Okej, nu hade jag med mig frukosteni min vanliga matpåse och åt den direkt när jag kom till jobbet sen... men det funkade ju i och med att jag äter en rätt liten frukost med fååå ingredienser. Yougurt och müsli, dvs en liten burk med yougurt och sen müslin i en av delarna till Smartshaken. Så mycket mer tror jag nte att jag skulle orka ta med mig... Hur gör man då om man vill bli mätt på riktigt och inte bara tillfälligt ohungrig?

Sen har vi det här med träningskläder. Jag svettas när jag tränar. I vanliga fall kastar jag mig ur träningskläderna typ det första jag gör när jag kommer innanför dörren hemma och hänger dem på vädring/torkning. Att de nu skulle ligga nerknövlade i väskan hela dagen kändes ju inte särskilt fräscht... särskilt inte efter ett svettit cardiopass. Som tur är har vi ett tomt kontor på mitt jobb så jag gick in dit och hängde upp mina kläder, skor och handduk på tork lite var stans. Som tur vad jag själv på jobbet idag så ingen behövde oja sig över mina konstigheter eller eventuell lukt. Men annars?!? Kommer man hem med halvmöjliga träningskläder då eller? Fulkapar man ett skåp på gymmet och låter grejerna hänga kvar på tork tills man ska dit nästa gång eller? Hur gör man egentligen?

Sen har vi det här med att duscha på gymmet... Fruktansvärt obehagligt. Naken är man när man är själv eller med den man tycker om, inte mitt bland en hop vilt främmande människor. Tack och lov så var det bara jag och en tant som duschade idag och hon höll till på sin halva av omklädningsrummet och jag min och hon hade duschat klart när jag skulle börja. Jag förstår mig inte alls på folk som går omkring naken i omklädningsrummet en evighet efter duschen, eller kommer på den strålande idén att stretcha naken heller... Jag vill inte se!

Nej, det är bara för mig att vänja mig vid de här sakerna för nu ingår crosstrainer som cardio för mig på tisdagar. Bara att hoppas på att det inte är lika många som vill duscha och byta om samtidigt som jag... och att det är lika roliga tv-program som går vid samma tid alla tisdagar i åtminstonde 3 veckor till... =)

Kommentarer
Postat av: Christer

På jobbet har vi omklädningsrum och torkskåp som jag är riktigt tacksam över.

2011-08-23 @ 15:44:26
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: emma s

Hihihi, ja det är inte lätt med nya rutiner! Du kanske får fundera på att flytta närmare jobbet så du hinner förbi och slänga in kläderna, måste ju bli så mycket lättare ;)

2011-08-23 @ 15:55:22
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Studeravidare

Hej Johanna! Var med och tävla på studeravidare.se, vinn Nya MacBook Air! http://www.studeravidare.se/bloggtavling

2011-08-23 @ 16:40:07
URL: http://www.studeravidare.se/bloggtavling
Postat av: Johanna

Emma: Bra idé. =)

Christer: Vilken lyx. =)

2011-08-23 @ 17:02:26
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Cathis

Jag älskar att morgonträna och kollegorna vänjer sig vid att se träningsgrejor på tork - mina har gjort det i alla fall :-)

2011-08-23 @ 20:50:07
URL: http://träning-hälsa.se
Postat av: Carro

Haha jag skrev ett liknande inlägg om nakna människor i omklädningsrum för inte så länge sen. En naken jävla tant som till å med stod å rakade bikinilinjen i dushen,för att sen sitta spritt språngande och fila fötterna i omklädningsrummet! Jag vill verkligen inte se!!!

Själv har jag oxå både dusch och torktumlare eller torkskåp, samt en stor gemensam frukost att äta, plus att själva morronträningen sker på jobbet, på arbetstid. Så här är aldrig svettkläder ett problem. Ett angenämt problem om jag får säga de själv. :-)

2011-08-24 @ 14:01:27
URL: http://sicituradastra1984.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0