Promenad, rygg och mage...

Igår började jag och min pojkvän dagen med en morgonpromenad med mina föräldrars jakthundar. För mig blev det mer av en dragkamp än en promenad då valpen var mer vild än tam, men lite roligt var det allt. Det är så mysigt mes hundar!

Sen blev det gästträning på Golds Gym i Östersund. Ett riktigt bra pass fick jag till också. Fick väldigt bra kontakt i latsdraget och fick dessutom till skivstångsrodden ovanligt bra. Där körde jag både 5 kg tyngre och fick kontakt som om jag hade kört betydligt lättare. Tycker ofta att jag får mindre och mindre kontakt ju tyngre jag kör i den övningen så det var verkligen en positiv överraskning. Två övningar gick lite så där och det var smalt latsdrag och en vanliga rodden. Anledningen att det kändes lite sämre var mest för att handtaget var så slitet att det kändes som att jag bara gled... men men, körde en extraövning istället för att vara säker på att jag fick bra träning och den kändes grym. =) Tyvärr hade inte gymmet någon riktigt bra magmaskin så det fick bli vanliga situps för min del. tre magövningar på rad gav mig riktigt trötta magmuskler när det var dax att gå hem. Som sagt, ett riktigt bra pass. =)

Motion: promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Mage: 10 min rodd, 3 x latsdrag, 3 x skivstångsrodd 50-55-55 kg, 3 x smalt latsdrag 55 kg, 3 x rodd, 3 x latsmaskin 50 kg, 3 x marklyft 60 kg, 3 x situps, 3 x russia twist 10 kg, 3 x knees to elbows

Kommentarer
Postat av: fitnesscoachen

Härligt kört!

2011-08-16 @ 18:15:13
URL: http://fitnesscoachen.com
Postat av: cissi

Tjenna Johanna :) det e cissi fran hammerdal :) om du inte har fortrangt existencen av denna hala, som jag jobbar pa :P haha.

Fan va skojj att du haller pa med fitness, ser ju as bra ut!!! Shit!

Haller sjalv pa att trana mycke styrketraning men ar langt ifran denna kropp :P hehe.

Problem med diet schema vetu.. Kanske du kan hjalpa mej att lagga upp ett om du har tid och lust forstass. :)

kram



2011-08-16 @ 18:26:05

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0