Rätt nöjd med tillvaron ändå...

Jag tycker att det är jättetråkigt när man tar kort på sig själv i spegeln... Såna bilder är inte alls roliga att titta på, undantagsvis någon gång väldigt sällan... Tyvärr har det blivit mest såna bilder i min blogg på sistonde eftersom kameran bara verkar hänga med på fredagspassen, så även imorn... men det får vi se till att ändra på... jag gillar nämligen mest bilder "in action" och tycker därför att min egen blogg ska fyllas av just såna bilder... För det är ju min blogg och jag bestämmer! =) idag tyckte jag däremot att mina axlar såg stora ut på gymmet, men kunde inte riktigt fånga det på bild... Förstår inte hur folk lyckas... =S

Trots en dålig start så vände dagen till nått positivt. Den var iof inte så pissig som det kanske lät i förra inlägget utan jag kände mig rätt nöjd med tillvaron ändå. Ett bra pass på gymmet och att min käre pojkvän kommer hem ikväll fullbordar det hela, samt att jag bara har en "halvdag" kvar innan en till semestervecka. Det här kommer bli riktigt bra!

Till passet då... Full fart. Mycket bra axelträningen men jag fick ett litet hjärnsläpp där i början. Kunde inte komma ihåg om det var arnoldpressar eller hantelpress jag skulle köra... Började med hantelpress, kom på att det nog var arnoldpress så jag körde en sån, kom på att det nog visst var hantelpress så jag körde 2 set till med det... haha, virrigt! Inte lätt när man har två axelpass att memorera. =) Bra träning blev det i alla fall för jag orkade inte mycket i hantelpressen sen och superseten fullkomligt dödade mina små axlar. Tyvärr fick jag ont i handleden när jag körde drag till hakan men det är smällar man får ta. Tycker man håller i en fruktansvärt oergonomisk ställning för handlederna när man använder sig av en stång men tar på axlarna det gör det helt klart. I magträningen kände jag mig starkare faktiskt. Plankan var int elika outhärdlig som vanligt. Jag kunde visserligen inte stå på tå särskilt länge, men jag kände mig starkare... bra tränat idag alltså! =)

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Axlar & Mage: 10 min crosstrainer, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x hög rodd, 3 x hantelpress 18-15-15 kg, 3 x drag till hakan i superset med 3 x framåtlutad rodd 23 kg, 3 x skivstångspress bakom nacken 24,5 kg i superset med 3 x framåtlyft med hantel 7 kg, 3 x situps på boll, 3 x bencykling, 3 x plakan 1,5 min

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Åh vad fin kropp du har!! Speciellt axlar och mage!:) Jag springer, vill även komma igång med styrka men vet inte vart jag ska börja..

2011-08-11 @ 18:59:42
URL: http://moreaboutmirre.blogg.se/
Postat av: Tezz

Verkligen jätte snygg ä du:) hur gör du högrodd och framåtlutad rodd? Är det för baksida axlar?

2011-08-11 @ 19:37:16
Postat av: Petra

Bra jobbat :) Och snygg kropp :)

2011-08-11 @ 20:04:57
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: em

Du är skitsnygg och bilden är skitsnygg!

men ja- det ser liksom alltid mer ut IRL i spegeln än på kort! Mutter mutter!

2011-08-11 @ 20:24:21
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Carro

Ta en z-stång vet jag i drag till haka, funkar på mina handleder i af.:-) Vanlig skivstång är rena döden.

2011-08-11 @ 21:05:57
URL: http://sicituradastra1984.blogg.se/
Postat av: Johanna

Miriam: Tack så mycket. Ta kontakt med en personlig tränare som kan visa dig hur du ska göra och lägga upp ett program som du kan följa för att nå dina mål.

Tezz: Tack. Här kan du se övningarna. De är för baksida axlar. http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/CBStandingRearDeltRowStirrups.html och http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/BBRearDeltRow.html

Petra: Tack! =)

Emelie: Visst är det så... man lyckas aldrig fånga det på bild... otur för oss.

Carro: använde faktiskt den idag. brukar funka bättre men idag gick det sådär... fast jag kunde ju utföra det bra ändå iof... =)

2011-08-11 @ 21:54:25
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hört talas om träningsdagbok?;) Näe, men allvarligt, dom dagar man inte kan/vill tänka så är det så klockrent! Skriva ner passet hemma, varenda övning, set, rep, och sen kan man gå in som en maskin i gymmet och bara köra. Bocka av övningen för övning, set för set. Klockrent!

2011-08-12 @ 09:30:18
URL: http://kramasmera.blogg.se/
Postat av: Johanna

Lisa: Jag har ett träningsschema som jag följer till punkt och pricka. Där står vilka övningar, hur många set och reps. Bara att göra! =)

2011-08-12 @ 09:34:19
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: lisa

Ja jag förstår det,det lät bara inte som att du tog me det till gymmet om man läser inlägget:-P

2011-08-13 @ 00:13:31
URL: http://kramasmera.blogg.se/
Postat av: Johanna

Lisa: Ah... nej, det gjorde jag inte... Eller jag har det i mobilen, men den låser jag ju in i skåpet. Brukar va rätt bra på att komma ihåg, men det blev ett litet hjärnsläpp där... =)

2011-08-13 @ 16:20:07
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Anton

Hittade din blogg idag, men nu ligger du på bokmärkesfältet, kommer bli grymt att följa din resa! :)

2011-08-14 @ 00:09:06
URL: http://antooon.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0