Sista passet innan nytt träningsschema...

Då var sista träningspasset på den här periodens träningsschema avklarat. Det blev en bra avslutning dessutom. Fick till de sittande hantellyften riktigt bra. Grym kontakt. I båda pressövningarna körde jag på mina vanliga vikter i de första två seten, men antalet reps jag orkade i set två sjönk rätt drastiskt jämfört med första setet så till det tredje så sänkte jag vikterna för att kunna ta ut mig rejält och hålla rätt antal repetitioner. Bra strategi för jag blev väldigt trött och fick superbra kontakt. Armträningen är svår. Särskilt biceps. Jag får snabbt mjölksyra och känner mig trött. Det känns som att det inte spelar så stor roll hur lätta vikter jag kör på så blir jag trött ungefär vid samma antal reps. Att hålla mig till 15 reps, som jag är ordinerad på armarna, blir därmed en rejäl mjölksyraträning... men det är roligt. =)

Galet bra intervaller idag. Kände att jag orkade mer. Kunde pressa mer än de tidigare gånger jag har kört intervallerna. Sista 30 sekunderna på varje intervall böjde jag ner huvudet och kopllade i backen och kunde köra ännu snabbare. Riktigt jobbigt! Gud vad glad man blir när intervallerna är avklarade. Det känns så skönt i hela kroppen. =) Nästa söndag är det dax för ett nytt intervallupplägg, liknande, men ändå annorlunda. Har gillat det här upplägget även om det är så sjukt jobbigt. Kommer bli roligt att prova nytt också. =)

Motion: Styrketräning Axlar & armar: 3 x sittande sidolyft 7 kg, 3 x arnoldpress 15-15-13 kg, 3 x sittande framåtlutande hantellyft 6 kg, 3 x enarmspress 15-15-13 kg, 3 x omvända kryssdrag, 3 x hantelcurl 11-11-9 kg, 3 x hammercurl med rep, 3 x sittande tricepspress, 3 x pushdowns
Intervaller 50 min

Kommentarer
Postat av: emma s

Du lägger på dig kondition tjejen! Nästan lika bra som muskler ;) ;D Grymt kämpat med intervallerna, på dem bara! Grrr...!

2011-08-21 @ 22:43:42
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0