Träning istället för vilodag...

Jajamensan, imorse var jag ute och kutade... med pulsklockan dessutom. Bästa löpturen hittills då jag kunde springa hela tiden förutom i de två långa sega backarna där jag ändå hade planerat att gå. Riktigt roligt med pulsklockan också... Jag höll mig på en hyfsat jämn nivå med pulsen när jag sprang men allra högst puls hade jag uppför backarna då jag trodde att jag vilade i och med att jag gick... Tokigt det där!

Har varit borta på konferens hela dagen idag och tvingats sitta med en stor fet godisskål prcis framför nyllet hela dagen... och dessutom tacka nej till den goda maten och alla fikor man får... men men, det är bara att bita ihop. Så länge man vet varför man gör det bara...

Väl hemma igen var det så klart dax för gymmet... eller egentligen har jag vilodag idag och skulle bara ha kört lite cardio på gymmet imorse... men när jag kör gym-cardio så kommer jag sent till jobbet och det funkade ju inte idag då jag hade en fast tid att passa imorse i och med att vi skulle iväg. Annars brukar det kvitta i och med att jag styr mitt jobb själv... Därför bytte jag onsdag mot torsdag så det blev axel- och magträning, faktiskt riktigt bra sån också. Tre axelövningar och en övning för baksidan sen var jag väldigt slut i axlarna, särskilt eftersom jag la till ett set extra på militärpressen. Gött mos kan jag lova! =) Fick även till magträningen riktigt bra idag. Verkar inte som det var en tillfällighet att jag lyckades bra med plankan förra veckan för även idag kunde jag köra hela första setet på tårna... även halva nummer två men sen sa ryggen ifrån... Nöjd med passet är jag! =)

Motion: Springa 30 min
Styrketräning Axlar & Mage: 10 min crosstrainer, 3 x sidolyft med hantlar 11-10-10 kg, 3 x drag till hakan med V-handtag 25-20-20 kg, 4 x stående militärpress bakom nacken 32-29,5-27-24,5 kg, 3 x framåtlutade flyes i CC, 3 x fällkniv med medicinboll, 3 x benlyft mot taket, 3 x 1,5 min plankan

Kommentarer
Postat av: Emma s

Jag undrade just var du höllhus hela dagen...! x) jobbigt det där när folk bjuder på gofika och man inte ska ha, kämpa på :)

2011-08-31 @ 20:53:42
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Tella

Åh, samma övningar för axlarna som jag gjorde idag..fast långt ifrån så tungt, hehe. Jag är en svagsill ;)

2011-08-31 @ 23:10:45
URL: http://tellasplace.blogspot.com
Postat av: Annelise

Låter underbsrt och härligt med joggingen och axelstyrkan!!:)

De ä brs jobbat, ja!!:):)

2011-08-31 @ 23:21:59
URL: http://anneliseaf.blogspot.com
Postat av: Annelise

... av någon anledning tenderar jag skriva bokstaven "s" istället för "a"... då blir orden konstiga... Hihihi...

2011-08-31 @ 23:25:20
URL: http://anneliseaf.blogspot.com
Postat av: Petra

Bra jobbat :)



Ha en skön vilodag idag istället :)

2011-09-01 @ 07:18:35
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Christer

Nöjd skall du vara !

2011-09-01 @ 09:11:38
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0