Underbar axel- och magträning...

Det visade sig att uppladdningen var helt rätt idag för jag kände mig pigg och laddad inför passet. Annars brukar jag bli trött och slö om jag gosar ner mig i soffan innan jag ska träna. Idag kände jag mig istället sjukt laddad och sugen på träning. Precis som det ska va! =)

Jag älskar att träna axlar! Det har varit min favoritmuskelgrupp länge men på sistonde har alla andra ökat i omtyckningsgrad så nu är det nästan lika mellan alla pass... fast ett riktigt bra axelpass är alltid härligt. Ett sånt fick jag till idag. Allting gick faktiskt bra. Jag fick bra kontakt i sidolyften (det är en rolig övning). Draget till hakan kändes mycket bättre med V-handtag istället för stång. Det blev inte alls påfrestande för handlederna och jag kunde koncentrera mig på själva träningen istället för att undvika vissa vinklar. Det var så roligt att träna axlar så det kändes lite snopet när de övningarna var över... Så jag fuskade lite och körde en extra kombo som avslutning för axelpasset som mördade mina axlar totalt, dvs. sidolyft i CCn supersetat med framåtlyft med skivstång. Lätta vikter på båda och en sjukt sugande känsla i axlarna. Bra träning och därmed bra fusk. Ska man fuska ska man göra det med kvalitet! =) För magträningen var fällkniven helt ny för mig. Lite knixig. Ska kika lite mer på youtube så jag blir säkrare på hur man gör till nästa gång. Kändes ordentligt i magen. Alla tre magövningarna dödade mina magmuskler rejält... och faktiskt för första gången nu så klarade jag att utföra heeela första setet plankan på fötterna och inte knäna som jag brukar va tungen att gå ner till efetr ett tag när ryggen krampar... Yeeey! Det går ju framåt! =)

Motion: Löpning 30 min
Styrketräning Axlar & Mage: 10 min crosstrainer, 3 x sidolyft med hantlar 11-10-10 kg, 3 x drag till hakan med V-handtag 25 kg, 3 x stående militärpress bakom nacken 32-29,5-29,5 kg, 3 x framåtlutade drag i CC, 3 x sidolyft i cc i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 3 x fällkniven, 3 x benlyft mot taket, 3 x 1,5 min plankan

Kommentarer
Postat av: Em

Fällkniven är världens bästa underbaraste och

Smärtsammaste magövning :)

2011-08-25 @ 21:17:30
URL: http://Www.emliscious.blogspot.com
Postat av: Västgötskan

Ja, fällkniven är riktigt nice! :-)

2011-08-26 @ 11:29:29
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0