Dubbel träning på Golds gym

När jag är och hälsar på mina föräldrar brukar jag nästan alltid köra nått träningspass inne i Östersund. De bor en bra bit ifrån så det brukar bli lite pusslande för att få till det, men nu har det blivit av både igår och idag. Två grymma pass dessutom. Rygg och axlar igår och ben och mage idag. Har massvis med träningsvärk sen igår och kommer garanterat att få det imorn också. Härligt. Jag får så sällan träningsvärk så jag blir glad varje gång. Så det känns att man tränat. Att inte träna så ofta verkar göra susen för träningsvärken. ;)

Igår var det ju som sagt rygg och axlar som gällde. De hade en väldigt bra maskin för att träna latsen. Egentligen är den ganska vanlig, ni vet en sån som man lassar på viktskivor på ena sida för var arm, men den här var extra skön och tog riktigt bra. Vi har tyvärr ingen sån på mitt gym så man får passa på när tillfälle ges. Den gav mig grym kontakt! Och ja, axlar går ju alltid bra att träna. :) superpass helt enkelt!

Idag var det en tidig morgon på gymmet, redan kl 9 var jag där för att träna ben. Jag verkar ha fått ett himla sug för att träna ben på sistone. :) tror det är för att det känns bra att träna rejält när man väl gör det och vad är då bättre och rejälare än ben? Det blev tunga djupa knäböj, utfallsgång med hantlar, djup benpress, finnen, sittande lårcurl och benspark. Fick även till 2 magövningar. Idag kände jag dessutom nått i benen när jag körde knäböjen. I vanliga fall brukar det liksom bara sega ut. Mycket nice! Jag känner mig rejält mör i benen nu. Precis som det ska vara alltså. :)

 


Kommentarer
Postat av: Emma s

Gött mos! :D Försöker Smsa dig men du verkar sakna täckning där uppe i urskogen? x) När var det du skulle ha vägarna förbi Sthlm? :)

2011-12-13 @ 18:41:10
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Dieseldoris

Åhh - nu vart det ju en känsla av saknad här..

Jämtland - I wanna go home :D

2011-12-13 @ 23:25:11
URL: http://dieselandtraaash.blogspot.com
Postat av: Johanna

Dieseldoris: Det är grymt här just nu... Har kommit massor med snö som ligger på träden, perfekt vintertemperatur och fint väder.

Emma: kommer ikväll. Hör av mig till dig när vi sitter i bilen. =)

2011-12-14 @ 09:51:44
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0