Favoritmuskel...

Gillar att pressa, tungt och mycket!
Härnäst på listan kommer favoritmuskel. Det som alltid har varit min favoritmuskel att träna är axlar. Det finns många roliga övningar för axlarna och jag får nästan alltid grym kontakt och känsla. Man kan dessutom köra hela passet med hantlar/skivstång, vilket jag gillar. Sen så tycker jag att axlarna lätt bli uppblåsta när man tränar dem och det är ju alltid kul när det syns i spegeln under tiden man kör! ;)

Men på sistone har axlarna fått konkurrens av andra muskler på rolighetsskalan... Sen i våras har jag ju lagt ner mycket energi på bröstträningen för att skapa mig en "klyfta" som går över bröstkorgen. Då blev den träningen superrolig! Det gick dessutom väldigt bra också. =) Även rygg har jag börjat få mer kläm på så det är också riktigt kul. Innan har jag nästan aldrig fått kontakt när jag tränat rygg och då är det bara tråkigt. Ben är också kul. För det är tungt, jobbigt, jag är hyfsat stark ibland och man blir så trött... Egentligen kan jag väl säga att jag tycker att allting som går bra är favoritmuskeln, men måste jag säga bara en så är nog axlar det säkraste kortet. Axlar går ju alltid bra! =) Men träning är nästan alltid kul... =)

Nu verkar det ju som att jag tycker om att träna allt, men så är det ju inte utan det är bara svårt att utnämna en favorit. Jag har två "tråk"-muskler också, axlar och vader. Mage tycker jag är hur tråkigt som helst. Jag är rätt svag i magen, men det som gör det allra tråkigast är att jag får ont i ryggen av det mesta... men vissa saker funkar bra. Tyvärr är det nästan aldrig roligt att träna mage. Den andra tråkiga muskeln är vader. Jag är visserligen ganska stark i vaderna och har rätt bra vadmuskler, men det händer ju så lite! Det är ju bara till att guppa upp och ner på olika sätt. Sen tycker jag aldrig att man märker nån utveckling heller. Men jag kör både mage och vader även om det är tråkigt! Jag tycker att det är viktigt att hela kroppen är tränad, oavsett om det är roligt eller inte. Brukar träna igenom alla muskelgrupper en gång i veckan, oftast i en 5-split. När jag kör igång igen snart kan det ev bli en 4-split. Vi får se. =)

Gillar inte att ligga på golvet och kräla...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Axlar är också min favorit men har också fått konkurrens av bland annat bröst :) Hänger mycket på kontakten om det blir roligt eller inte tycker jag.



Roligt att följa din blogg!



Ha en fin dag!

2012-01-03 @ 12:15:54
URL: http://matildastraningsblogg.blogspot.com/
Postat av: Millie, VIKTiga bloggen

Det vore en dröm att få se ut sådär :) Kram och gott nytt år i efterskott!

2012-01-03 @ 16:07:06
URL: http://femtiotva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0