I min träningsväska...

Min träningsväska är en svart väska från Björn Borg som jag köpt på Sportshoppen i Tanumsstrand. Med den får jag med mig det jag behöver och egentligen så packar jag aldrig ur den heller. Eftersom jag aldrig duschar på gymmet (förutom några gånger i höstas då jag körde morgoncardio på gymmet innan det byttes ut mot behagligare utecardio) så slipper jag släpa med mig saker som duschtvål och handduk. Tack vare det så blir det inte heller några svettiga grejer som måste plockas ut heller utan väskan är alltid färdigpackad så när som på drinken som måste blandas varje dag och diskas efter paset.

Det som alltid finns i min träningsväska är:
  • Hänglås
  • Gymkort
  • Träningsskor
  • Träningshandskar
  • Dragremmar
  • Vattenflaska
  • Efter tränings-drink (protein+kolhydrater)

Under hösten har jag även haft en liten svetthandduk i väskan som jag kan torka svett från pannan med när jag kör cardio. Väl behövligt eftersom jag brukar svettas som en gris då. =) Annars är det allt.

Redo för träning


Kommentarer
Postat av: Tommy

En träningsväska är ingen dum idé =) själv har jag just nu gymkortet i plånboken och det har än så länge hänt 3 gånger att jag har kommit till gymmet och insett att plånboken är kvar hemma =b

2011-12-29 @ 12:36:21
URL: http://motivationsplatsen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Annars e det rätt mysigt att stoppa ner svettiga träningskläder i väskan.. som man glömmer där till dagen efter då man ska träna igen.. de känns fräscht:P.

2011-12-29 @ 15:31:03
Postat av: Johanna

Tommy: I väskan eller i fickan på samma jacka som du alltid tar till gymmet är en bra idé. Jag hade alltid i jackan förut, men nu har jag gått över till att alltid ha den i väskan istället och det gillar jag bättre.

Jessica. Tyvärr har jag råkat behövt packa upp andras såna väskor. =S

2011-12-29 @ 17:01:22
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Annelise

Tuff tränibgsväska du har!

Jag sncänder ryggsäck; Osprey! Ergonomiskt med jämn belastning på kropoen. Ofta blir det lite tyngd av alla grejer... särskilt på hemturen när x liter svätt i använda kardioträningskläder ska med ha-ha....;):)

2011-12-29 @ 18:03:47
URL: http://anneluswaf.blogspot.se
Postat av: Johanna

Annelise: Tack! Jag åker bil till gymmet så behöver inte bära väskan så långt... sen har jag ju inte så mycket grejer id en heller så den är rätt lätt... Annars kan jag tänka mig att det är rätt bra med ryggsäck. =)

2011-12-29 @ 18:19:12
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0