Bonusträning för hela slanten...

Idag ville min käre pojkvän till gymet för att spela pingis med sin kompis. Jag hakade på för att träna trots att jag egentligen blev klar med alla veckans pass igår. Men men, bara att börja om på schemat och då bev det axlar och mage. Det gick riktigt bra. Idag körde jag på förra veckans rekord, 17 kg i hantelpressen, på de tre första seten i hantelpressen. Det kändes jättebra och var helt klart rätt vikt för mig. Kul när man ökar!!! I övrigt körde jag mina andra två favoritövningar för axlarna, sidolyft och axelpress i maskin, men jag la till en övning som jag kör väldigt sällan, dvs upprätt rodd. Var lite skeptisk till den först men sen fick jag in tekniken bra och då tog den riktigt fint. Jag ar även duktig och körde magen lite ordentligare än jag brukar. Tycker egentligen att det är äldigt tråkigt att träna mage men nu blev det en extra övning eftersom de inte var riktigt klara med pingisen. Ett bra pass!

Inte nog med det utan efter en liten vilopaus på eftermiddagen så begav vi oss ut och sprang också. Jag var klar med alla veckans cardiopass efter gårdagens promenad men lite extra kan ju inte skada, särskilt med tanke på att jag ätit för mycket den här veckan. Det gick grymt bra. Kändes lagomt jobbigt och jag fick inte ont någonstans alls. Sprang hela vägen förutom en långseg backe. Det känns verkligen roligt att springa när det går så bra... Nu får jag dock promenera några dagar så att inte mina benhinnor protesterar. Tyvärr så dog gps-pulsklockan efter några hundra meter så jag vet varken hur långt eller länge vi var ute. Vår "vanliga" morgonpromenadsrunda är 5,6 km och nu var vi ute längre. Ska mäta någon annan gång. Skönt var det iaf! Det känns som att jag fått lite bättre kondis.

Dessutom har jag lagat alla veckans matlådor. 6 st kyckling-bulgur-brysselkål och 4 st pangasiusfilé-bulgur-broccoli. Perfekt! Så härligt att ha maten för hela veckan klar!

Motion: Springa drygt 6 km
Styrketräning Axlar & Mage: 5 x hantelpress 17-17-17-14-14 kg, 4 x sidolyft med hantlar 9-9-9-6 kg, 4 x axelpress i maskin 35-35-30-30 kg dropset, 4 x upprätt rodd, 3 x liggande baksida i CC, 3 x baksideflyes i CC, 3 x situps, 2 x sned och rak magmaskin (tot 6), 3 x benlyft

Kommentarer
Postat av: emma s

Bra jobbat! :D

2011-02-06 @ 21:50:45
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är imponerad! Speciellt över matlådorna :) Kör hårt!

2011-02-07 @ 00:04:32
Postat av: Christer

Skönt med spontanpass, men du missar väl inte vilan?

2011-02-07 @ 17:17:45
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Johanna

Christer: Jag vilar 2-3 dagar i veckan.

2011-02-07 @ 20:10:46
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0