Bra start på träningsveckan...

Dagen började med en morgonpromenad kl 05:35. Tidigt som bara den men det är min normala tid för morgonpromenaderna på veckordagarna. Idag var faktiskt första gången jag kände mig matt när jag gick på morgonen. Jag antar att det kommer att bli fler gånger under dietens gång men jag hoppas att det dröjer lite till... =)

Rygg stod på schemat idag och det blev faktiskt ett bra pass. Jag var sugen på att träna och det var riktigt kul, lite väl mycket folk på gymet bara. Förra veckan när jag körde rygg så kunde jag ju köra latsdrag utan dragremmar utan att få kramp i händerna/underarmarna... idag testade jag igen och det gick finfint. Bara sista setet som jag började känna av lite men slutade i tid. Skönt att det fungerar utan hjälpmedel, även om jag inte tycker att det är nått fel på att köra med dragremmar. Dragremmar är grymma! Idag kändes det även bättre än sist i rodden, men ändå inte super. T-barrodden däremot kändes väldigt bra men nästa gång ska jag definitit testa en tyngre vikt. Mina ryggpass gör jag annars med ganska lätta vikter, många reps och sakta strikta rörelser. Då får jag kontakt. Ett bra pass idag igen! =)

Motion: Promenad 55 min
Styrketräning Rygg: 4 x latsdrag, 45,5-45,5-45,5-42 kg, 4 x rodd 45-45-45-40 kg, 3 x T-barrodd 15 kg, 3 x latsmaskin 45 kg, 4 x ryggresningar

Kommentarer
Postat av: Christer

Måndagar + helgångest = fullt på gymmen

2011-02-07 @ 21:05:06
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0