Den värsta ätardagen någonsin...

Igår hade jag ju ätardag och den var faktiskt inge vidare. Dåligaste ätardagen någonsin tror jag... Började dagen med fil och müsli som direkt gav mig en väldigt magknip... men jag härdade ut genom förmiddagen och en promenad... sen var den nästan borta när det var dax för brunch nere på stan. Åt för glatta livet och tog kanske för mig lite väl mycket av maten och lite väl snabbt, men sen kom en extrem magvärk. Gjorde jätteont och sätskilt i övre delen av magen. Satt där och sa nästan ingenting under resten av brunchen och funderade mest på hur jag skulle sitta för att det inte skulle göra så ont... Sen gick i några 100 mete längst avenyn och ett akut illamående kom. fick sätta mig och vila på en bänk ett tag innan jag kunde gå vidare sakta, sakta... sen kom ytterligare en akut våg och en mycket kraftig hulkning som inte gick att stoppa.. men då kände jag mig tillfälligt bättre. Trodde verkligen att jag skulle spy då men tack och lov inte... När vi äntligen kom hem la jag mig i fosterställning och sov ett tag och sen kändes det bättre. På kvällen åt jag lite av min pojkväns egenlagade delikata mat och samma visa med magont och illamående igen... helt galet! Sen fick jag även i mig några godisar senare på kvällen när smärtan hade släppt igen men det kändes bra... Vet inte vad det var med min mage igår... Det kanske började med illamåendet i fredags eftermiddag i och för sig. Idag känns den tack och lov mycket bättre. Vill inte uppleva samma som igår igen!

Idag började jag dagen med en löptur och det ble till och med en liten extrasväng. Totalt blev det 7,5 kilometer med en liten gåpaus upp för en backe och cooldown uppför monsterbacken sista biten hem, dvs de bitar som vi (iaf jag) alltid går på. Väldigt skönt! Nu är jag i alla fall laddad inför en bra dietvecka... Cardio, träning och mat!

Kommentarer
Postat av: Christer

Man blir verklilgen otroligt påverkad när magen krånglar. Finns typ inget man klara med full fokus . Hoppas det bara var något tillfälligt.

2011-02-21 @ 14:16:45
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0