Ett pass med total avsaknad av kontakt...

Fy säger jag bara... Dagens träningspass var inte det bästa. Det började med ett sjukt illamående. Antagligen för att jag tryckte i mig mina 3 XL-ägg och PWOn snabbt som bara den och sen skakade runt det genom att gå till gymet... Normalt sett går det 1-1.5 timmar mellan ägg och PWO... men men, illamåendet försvann efter någon övning som tur var. I vilket fall som helst så var jag inte alls sugen på att träna bröst idag, illamående eller ej... men bröst blev det. Det blev ett väldigt lätt bröstpass där jag fokuserade på att gå djupt ner. Hantlarna tog t.ex. i armhålorna i hantelpressen. Det kändes väl helt okej för efter ett tag var det svårt att pressa upp vikterna i både hantelpress och bänk. Tyvärr fick jag inte nån vidare kontakt i bröstmusklerna över huvudtaget... Lika illa var det när jag körde armar... Ingen kontakt. Ingen kontakt alls. Jag körde till och med med lättare vikter bara för att lyckas få till det, men icke.... Bäst får jag väl ändå säga att bamsecurlen var där jag ändå var i närheten av kontakt... Men men, jag är rätt nöjd ändå. Jag körde 4 bröstövningar och 3 övningar var för biceps och triceps... Inte illa för att inte vara sugen!

Nu har jag klarat av alla muskelgrupper den här veckan. Om min käre pojkvän känner för det i helgen så blir det ett bonuspass på gymet (han har varit börta ons-fre och kanske känner för att träna), men annars känner jag mig rätt nöjd med veckan. Det blev ingen cardio imorse och det var rätt skönt. Har 2 cardiopass kar den här veckan och de klarar jag av i helgen. Lätt som en plätt! Imorn är det ätardag. Den har jag förtjänat och längtat efter! =)

Motion: Styrketräning Bröst & Armar: 3 x sned hantelpress 15 kg, 3 x bänkpress 40 kg, 3 x flyes i CC, 3 x pecdec, 3 x hantelcurl 13 kg, 3 x scottcurl 23 kg, 3 x bamsecurl, 3 x frenchpress 27 kg, 3 x pushdowns 20 kg, 3 x rep över huvudet 15 kg

Kommentarer
Postat av: emma s

grym inställning...! kör hårt x) snyggt jobbat med deffen också..! Börjar bli dags för form bilder nu tycker jag!

2011-02-19 @ 16:27:42
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kör så det ryker, nästa pass blir kanon ;)

2011-02-20 @ 16:26:09
Postat av: Christer

Inte varje gång man får kontakt. Men det brukar lösa sig till nästa gång.

2011-02-20 @ 16:26:50
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0