Första gången utan dragremmar på evigheter!

Dagen började med en härlig promenad i mina nya skor... De kändes grymma... Tyvärr rätt hårda och de satt som ett smäck så jag fick skavsår på båda hälarna tillslut... men men, jag får se till att gå in dem ordentligt! Sköna var de i alla fall i övrigt.

Träningen idag kändes riktigt bra. Började med latsdrag och uppvärmningssetet kändes så pass bra så jag testade att fortsätta utan dragremmarna. Normalt sett så får jag väldigt lätt kramp i vänsterhanden vilket kan ske även när jag kör med remmarna. Därför kör jag nästan uteslutande med remmar i latsövningarna när jag kör rygg och vissa roddövningar också. Idag fick jag ingen kramp alls och kund eköra på riktigt bra. Jag fick grym kontakt med latsen dessutom. På en gång! En mycket bra start på passet! 4 set med ganska lätta vikter som utfördes strikt gjode sitt helt enkelt. I vanliga rodden fick jag inte den supergrymma kontakten jag fått innan. Den har jag varit utan ett par ryggpass nu så jag funderar på att skippa den övningen ett tag. T-barrodden däremot tog riktigt bra. I den övningen kör jag lätt, sakta, strikt och kring 20 reps. Då får jag kontakt och inte ont i ländryggen. Nästa gång ska jag testa en tyngre vikt. Passet kändes riktigt bra och nu vill jag att min rygg ska växa!

Motion: Promenad 55 min
Styrketräning Rygg: 4 x latsdrag 42 kg, 3 x rodd 45 kg, 3 x T-barrodd 15 kg, 3 x latsmaskin 45 kg, 3 x ryggresningar, 3 x ländryggsmaskin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väx rygg, väx! Tror jag nog den kommer göra (a)

2011-02-01 @ 22:38:25
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Christer

Mina underarmar ogillar träning utan dragremmar.

2011-02-02 @ 16:00:44
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0