Någon slog huvudet på spiken idag...

http://emliscious.blogspot.com/2011/02/hur-ska-tjejer-nagonsin-forsta-att-de.html

Jag älskar BODY men när jag läste den här artikeln (kanske mest kollade på bilderna) blev jag äcklad. Tycker att bilderna var hemska och mest passade i nån utvikningsblaska/tidning för fetischer, inte en inspirationstidning för oss seriöst tränande. De avklippta tröjorna där undersidan av brösten visas får mig att må illa. Det ser vidrigt ut och är verkligen SMAKLÖST! Likaså gillar jag inte heller Månadens Curl Girl som alltid finns i början av tidningen, men det är en annan sak. Skäms på Body! Ni är en träningstidning, håll er till det!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag ska också länka in. Hujja, Body sjönk i mitt tycke nu.

2011-02-25 @ 14:21:40
URL: http://idasandqvist.blogspot.com
Postat av: victoria

Jag har inte sett senaste numret men kan tänka mig.

Stör mig också på månadens Curl girl, som om dom nånsin skulle ha månadens Curl boy. Stör mig också på att de få tjejerna i reportage ofta beskrivs som söta och sexiga medan killar aldrig beskrivs så.

2011-02-25 @ 21:13:32
Postat av: Veronica

Håller helt med! Vem visar tuttarna på gymmet. Varför inte lyfta fram styrketränande tjejer som något seriöst, det är faktiskt svårare för tjejer att bli bra än killar pga hormonerna. Så trist att de bara skrivs om som sexobjekt.

2011-02-26 @ 11:06:23
Postat av: Anonym

Håller helt med helt onödigt alla tycker ju ändå att det bara är töntigt. det är ju inte osm om de går och tränar så där eller ? :S

2011-03-06 @ 16:58:04

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0