Trött, hungrig, sugen, omotiverad, ineffektiv...

Gammal bild när jag kör sittande lårcurl

Tre ord om min torsdag. Trött, hungrig, sugen. Tre ord om mitt träningspass. Ineffektivt, omotiverat, beslutsamt. Japp... där har ni det... Jag har varit sjukt trött idag, trots att jag gick och la mig extra tidigt igår. Sjukt hungrig och sugen och såååååå nära på att ta ett päron ur vår fruktskål som står precis brevid mitt skrivbord. Jag lyckades hålla mig dock... men tankarna har sävat iväg på alla möjliga godsaker man kan äta heeeela dagen.


En dålig dag ger allt som oftast ett dåligt träningspass... i alla fall om man känner sig hungrig och helst vill gå hem och slappa... men jag hade packat träningsväskan så det var bara att gå direkt från jobbet till gymet. Att jag dessutom valde att gå hem en timme tidigare än jag borde gjorde det faktiskt lite lättare... men det jobbet tar jag igen ikväll. Trots att jag kände mig trött och matt så had ejag ganska mycket kraft i alla fall. Benpressen kändes ganska lätt och det var inte förrän på slutet av passet som allting började kännas tungt (när PWOn började ta slut kanske?). Däremot var jag väldigt ineffektiv. Jag tog låååånga pauser och satt mest och såsade men det känns ändå som att jag fick till ett hyfsat pass. Måste återigen slå ett slag för den horisontella benpressen. Den är grym. Vilken sjuuuk kontakt man får med framsida lår! Underbart! Av nån underlig anledning la jag till två stycken extra övningar. En lätt benpressövning för rumpan där jag körde med en fot och satte den väldigt högt. Tog väl inte ut mig direkt men det var rätt behagligt. Även magen plågades lite med bra kontakt. Härligt härligt! NU sk ajag ÄNTLIGEN slappa... Nyaste Body har kommit också... perfekt! =)

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning ben: 5 x benpress 200-240-240-240-200 kg, 4 x stående vadpress 124-124-124-96 kg, 4 x horisontell benpress 79-79-79-61 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x sittande lårcurl 40 kg, 3 x benspark 45 kg, 3 x benpress med 1 ben hög fotsättning 55 kg, 4 x magmaskin 36 kg

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej tjejen! Läser din blogg varje dag och grymt kul att läsa om något man brinner själv för. Det är ju inte så vanligt med oss tjejer som tränar så hårt, inte i min bekantskapskrets iaf :)så många gånger man får känna sig som ett ufo som älskar protein shakers :)keep going. Mvh Anna

2011-02-17 @ 20:04:12
Postat av: Johanna

Anna: Vad kul att du också tränar hårt och gillar min blogg... Angående p-drinkarna så gick jag in på ett café och bad dem fylla på vatten i min shaker förra helgen... Då kändes det verkligen som de tyckte att jag var galen! =)

2011-02-17 @ 20:56:06
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0