Bra start på träningsveckan...

Det blev ett helt okej pass på gymet idag men det kändes som att jag saknade lite inspiration. Samma övningar som vanligt men det gör inte så mycket för det tog rätt bra i alla fall. Det blev rätt många set hantelpress och där fick jag fin kontakt. Inte så väldigt mycket på de tyngsta seten, men sen när jag sänkte vikterna... men det är alltid kul att köra någon gång riktigt tungt också! =) Den upprätta rodden är iof en övning som jag inte kört så mycket, men som arit med på de senaste passen. Den är inte så tung men med 10+ reps så svider den riktigt ordentligt och på sistonde har jag fått träningsvärk av just den övningen. Annars tycker jag det är rätt svårt att få träningsvärk i just axlarna. Jag hoppas känna lite imorn i alla fall! =) Magträningen gick också bra. Fick till det riktigt i magmaskinen. Jag tycker det kan vara lite svårt annars... allt som allt ett bra pass. =)

Dagen började med en morgonpromenad... samma visa imorn igen... =) Annars har jag haft lite småont i magen idag och känt mig konstig... men inget mer med det.

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Axlar & Mage: 6 x hantelpress 17-17-15-15-12-12 kg, 4 x hantellyft åt sidan 9-7-7-7 kg, 4 x upprätt rodd 15 kg, 3 x axelpress i maskin 30 kg, 4 x hantelflyes baksida 6 kg, 3 x baksideflyes i CC, 3 x situps, 3 x magmaskin

Kommentarer
Postat av: Christer

Det är ju alltid lättare att få kontakt med lite lättare vikter.

2011-02-22 @ 16:41:26
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0