Varierande dagsform...

Imorse ar jag och min pojkvän ue och sprang. Detär lustigt att det kan kännas så olika från gång till gång. I lördags när vi sprang kändes det otroligt jobbigt och som att vi sniglade oss fram. Idag när vi sprang så gick det lätt och det kändes som att vi sprang väldigt snabbt. Tji fick jag för tydligen sprang vi mycket snabbare i lördags... Mystiskt... men bra att ha gjort det och väldigt skönt att det kändes bra också.

Nu ikväll har jag varit på gymet och kört rygg och det gick riktigt bra. Idag kunde jag köra utan dragremmar igen. fick bara kramp i handen när jag körde sista latsövningen, latsmaskin... så det blev lite halvdana set i den men det är sånt som händer. Jag ade ju ändå tränat latsen rätt flitigt redan... Både latsdraget med stång och V-handtag gick väldigt bra och jag fick bra kontakt. Riktigt härligt! Känns verkligen som att jag fått till latsövningarna nu med tekniken och sånt. Roddövningarna gick också bra. Fick fin kontakt i vanliga rodden och även i T.baren. Hade gärna kört tyngre i den men det känns inte som jag kan det utan att behöva slita och dra och det känns inte bra. Idag kändes det som ett riktigt bra pass. Nu är det bara att vänta på att ryggen ska växa också! =)

Motion: Springa 6,1 km
Styrketräning Rygg: 4 x latsdrag 45,5-45,5-45,5-42 kg, 4 x rodd 45-45-45-40 kg, 3 x latsdrag V-handtag 42 kg, 4 x T-barrodd 20-20-20-15 kg, 3 x latsmaskin 45 kg, 3 x ryggresningar, 3 x ländryggsmaskin 30 kg

Kommentarer
Postat av: emma s

hihi, ja, underligt det där, man känner sig så pigg och snabb bara för att man springer långsammare. Bakvänt x)

2011-02-16 @ 12:48:52
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0