Testade en "ny" härlig övning för benen...

Idag var träningen ingen självklarhet... Vi hade 6 olika alternativ med allt från löpning, längdskidor, olika styrkepass till vila... men det blev ett benpass på gymet. Nu har jag klarat av hela kroppen den här veckan och det känns bra. Får se om det blir nått mer "bonuspass" eller inte... I helgen ska jag försöka åka skidor i alla fall och så ridning så klart.

Till passet då... Det var rätt bra. Jag kände mig lite trött i baksidan låren när jag körde benpress, men har ingen aning om varför... Kunde i alla fall pressa på rätt bra, men körde kanske inte så djupt som jag borde. Det tog i alla fall rätt bra. En bra grej som jag testade var horisontell benpress. Den kör jag aldrig annars och egentligen tycker jag att den är mer lik hacklift men att man ligger på rygg. Jag körde ganska lätt för ryggens skull men den tog riktigt bra på framsida lår. Härligt! Kommer nog att köra den nästa gång också och testa lägga på liiiite mer vikt då. Kul att hitta nya övningar som man gillar. =) Annars fick jag väldigt bra kontakt i alla övningar. Var väl endast benpressen som det tog ganska många reps innan kontakten satte in... Det känns inte som nått superpass, men helt okej... Nu får vi se hur mycket träningsvärk det blir den här gången då... =)

Imorn är det dax att väga mig... Känns inte som att jag gått ner nått mer sen i tisdags... men vi får se... känns trist om det är så men man ska inte ta ut nått i förväg.

Motion: styrketräning Ben: 5 x benpress 200-240-240-240-200 kg, 4 x stående vadpress 124-124-106-106 kg, 3 x horisontell benpress 61-70-70 kg 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x sittande lårcurl 45 kg, 3 x benspark 45 kg

Kommentarer
Postat av: lovelyliller: trening mm.

hærlig å kjenne det i beina etter en økt :)

2011-01-13 @ 22:14:08
URL: http://lovelyliller.com
Postat av: emliscious

Bensparkarna är grymt bra för att utveckla droppen på framsida lår! Får jag säga mitt så tar den helt annorlunda än hackliften faktiskt!

2011-01-14 @ 08:47:33
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emeliscious: Gillar också bensparken, men den som finns på mitt gym nu är inge vidare... Tyvärr tog de bort den bästa och ersatte med en nyare variant som inte alls är lika bra... men fortfarande grym övning.

2011-01-14 @ 17:36:50
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0