Grymt bra kick-off igår...

Japp, som ni kanske redan vet var jag upptagen hela dagen igår med kick-off för mitt tävlingsteam, Pure Fitness. Dagen startade ute i Skatås kl 11 med 1,5 timme bootcamp-träning. Verkligen inte det lättaste när man har noll kondition och typ inte kört den sortens träning sen skolidrotten, om ens då. Det var no mercy som gällde från coach Madde. Jag trodde jag skulle spy redan under uppvärmningen (!!!!) men tog mig igenom passet rätt bra ändå och när det väl var slut var det som att jag hade vaknat till liv och var redo för mer. Nu är jag sugen på olika sorters intervall-/löp-/konditionsträning som kommer sätta igång när det blir diet sen... Jag antar att det snabbt går över när det väl är dax sen... =)

Efter träningen var det dusch och välbehövd lunch i Skatås innan vi begav oss in mot stan och World Class... Där blev det prat, proseringeträning, individuellt prat om hur man ligger till, plan, förutsättningar, styrkor och svagheter samt fortsatt fokus. Fick även en grym goodiebag med grejer från Olimp, Dahlblads, Enervit, Nanox och Löplabbet. Mycket trevligt! Man gud vad svårt det ska va att posera då! Fast jag tycker det går lite bättre och bättre för varje gång. Svårast är sidoposeringarna för mig. Som tur är har jag några månader på mig innan de ska sitta som berget. På scenen måste det ju bara funka, utan spegel dessutom!

Efter det blev det mys i World class braiga bubbelpool för några innan vi svidade om och begav oss ut på stan. Siktet var inställt på bryggeriet och där fick vi stilla både vår hunger och tröst. Efterrätt avnjöts på condecco och sen bar det vidare till Bar Himmel. Efter det bar det av hemåt igen för mig och Emma. Dagen gick verkligen alldeles för snabbt!
Grymt bra dag tycker jag och jag hoppas att det blir fler snart! Känner mig verkligen inspirerad, peppad och laddad inför hela hösten. Riktigt roliga och trevliga tjejer i teamet också och jag tror att vi kommer att bli ett grymt lag. Kul att träffa alla som man bara sett på bloggarna innan. Det här kan bara bli bra! Team Pure Fitness FTW!

Kommentarer
Postat av: emliscious

Härligt sammanfattat!!



Vilken härlig dag det var!!

2011-07-04 @ 09:53:30
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emelie: Man had eju kunnat skriva hur mycket som helst egenltigen, men sängen kallade! =) Dagen var verkligen superbra!

2011-07-04 @ 10:12:54
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0