Jag överlevde...!

Idag var det dax för vad jag har fruktat hela veckan... eller egentligen enda sen jag fick mitt nya träningsschema för en dryg vecka sen... nämligen INTERALLERNA... 50 min på crosstrainer. 5 min normalt temp, sen sex stycken treminutersintervaller med 1 min lugnt emellan, följt av sex stycken tvåminutersintervaller med 1 min lugnt emellan, följt av 5 min normalt tempo. Jag som provat på intervaller en gång i mitt liv... jag som inte kört nån sorts konditionsträning på hela sommaren, och inte särskilt mycket innan dess heller (mer lågintensivt). Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara det. MEN JAG KLARADE DET! 3 min intervaller var så sjuuuuukt jobbigt... men det gick. tur attd et inte var 12 st 3-minutare som gällde säger jag bara. 2 min kändes som en fröjd efter den första halvan och det var skönt att ha ett delmål... "bara X kvar, bara X kvar" tänkte jag måååånga gånger.. att det sen började om igen gjorde inte så mycket... då var ju ändå det värsta över! =) Det var riktigt kul faktiskt, eller mest roligt var det ju när det var över... Under tiden kändes det mest som ett oövervinnerligt berg som visserligen blev lägre och lägre, men ändå... Kul med utmaningar och mitt nuvarande träningsschema innehåller många! =)

Just ja, vi tränade ju faktiskt "riktig" träning också, dvs styrketräning. Axlar och armar var det idag. En hel del övningar som flyttats ner från stående till sittande, hantellyft och baksideflyes... Kändes bra, lite mer koncentrerat men tycker jag får mer kontakt stående... Kädnes dock som en "tillvänjningsomgång" idag så känns nog grymmare nästa gång. Testade även enarmshantelpress för första gången. Har sett många som tycker den är bra men tyvärr fick jag ingen kontakt alls i den övningen... Hoppas på bättre lycka nästa gång. Den är nog bra för musklerna i alla fall. Högreps var melodin som gällde för armträningen. Tyckte jag fick sänka vikterna rejält. Kändes som att det inte spelade så stor roll vilken vikt jag hade så blev jag trött på samma antal reps som jag brukar ändå... Knepigt. Bra träning var det i alla fall och på ett jättefint och fräscht gym. Var och provtränade på nyöppnade Westcoast fitness i Tanum. Gillade det starkt!

Motion: Styrketräning Axlar & Armar: 3 x sittande sidolyft 7 kg, 3 x arnoldpress 15 kg, 3 x sittande framåtlutande hantellyft 5 kg, 3 x sittande enarmshantelpress 15 kg, 3 x omvända kryssdrag, 3 x bicepscurl 10 kg, 3 x hammercurl med rep, 3 x sittande tricepspress bakom nacken, 3 x pushdowms
Intervaller 50 min

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du lagt upp ditt tränings och kostschema själv? Kommer du köra länge me samma träningsprogram? Kul om du vill skriva mer behöver få insperation.

2011-07-31 @ 21:45:03
Postat av: Petra

Grymt jobbat!!!! :)



Ha en bra dag!!!

2011-08-01 @ 06:59:30
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Tove

Imponerande! Personligen tycker jag att intervaller är det bästa som finns, det känns så effektivt på något sätt och så får man "dö lite" :)

2011-08-01 @ 08:03:38
Postat av: Västgötskan

Intervaller är grymt jobbigt!!! Men jäkligt skönt när det är gjort. :-)

Bra kämpat!

2011-08-01 @ 08:37:17
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Postat av: Annelise

Grymt bra jobbat!!!

2011-08-01 @ 09:44:51
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: Ebba

Shiit, lät som asjobbiga intervaller! Bra gjort! :)

2011-08-01 @ 11:07:00
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0