Ville aldrig sluta träna...

Strax efter att jag lämnat Emma på stationen imorse så stack jag till gymmet (var ju tvungen att vänta tills de öppnade). Gaaaaalet sugen efter mer träning sen kick-offen igår. Bra att träna tidigt också innan träningsvärken från gårdagens träningspass hunnit sätta in.

Hur som helst så kändes det så sjukt bra. Jag kunde köra två tuuuunga set på flyesen i CCn. Tyngre än vanligt, grymmare än vanligt. Jag kunde köra ännu mer kontrollerat i latsdraget och bensparken. Jag fick till en extra knix när jag körde liggande lårcurl som gjorde att jag kunde ta ut mig extra mycket. Axelövningarna gjorde mig så grymt trött i axlarna. Det kändes som ett braaaa pass. Och dessutom så tyckte jag att jag såg helt sjukt biffig ut i speglarna. Som om jag lagt på mig flera kilo muskler över natten. Det skulle inte bli så många övningar som det blev. Det blev både flera set (tanken var tre på varje övning) här och var och några extra övningar (latsdrag, sidolyft, hantelflyes) mer än planerat, men det var på mina fokusområden och det kändes så himla bra allting. Jag ville aldrig sluta! Sååååå bra!!!!

Motion: Blandad styrketräning: 4 x flyes i CC, 4 x hantelpress 15 kg, 3 x smala latsdrag 67 kg, 4 x sidolyft med hantlar 10-10-7-7 kg, 3 x magmaskin, 3 x liggande lårcurl 50 kg, 3 x benspark 70 kg, 3 x hantelflyes 10 kg, 3 x magmaskin

Kommentarer
Postat av: fitnesscoachen

Grymt pass!! :)

2011-07-04 @ 08:00:04
URL: http://fitnesscoachen.com
Postat av: emma s

Grymt ju! Så skulle det alltid vara..! :D

2011-07-04 @ 09:12:25
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: emliscious

Haha hell yeah! vi la på oss minst 3 kilo muskler i helgen! så jävla grymt!!

2011-07-04 @ 09:54:06
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0