Igår gick Alströmertrofén av stapeln...

Igår gick ju Alströmertrofén av stapeln. Det var ju den tävlingen där jag hade tänkt göra min debut i Body Fitness. Som ni säkert har märkt så blev det ju inte så och det kändes ju lite extra tråkigt igår. Jag är dock fortfarande nöjd med beslutet att skjuta upp debuten för jag kände mig inte bra varken mentalt eller kroppsligt. Det har tagit ett tag att återhämta sig också. Mentalt känner jag mig bra först nu men visst kommer det dippar ibland. Kroppsligt gick det väl snabbare antar jag. Nu är jag redo för en ny satsning och på gång!

Ny debut är ju planerad (och kommer att ske) i december, på Fitnessfestivalen. Alströmertrofén var ju tänkt som ett delmål på vägen dit egentligen. Den här gången har jag säkrat upp genom att skaffa mig ett bra team med duktiga coacher som ska hjälpa mig hela vägen fram till tävling. De ska whip my ass into shape... på riktigt faktiskt. Mitt ass är en av mina muskelgrupper som behöver bättring. På tisdag går jag på ett kost-och träningsupplägg för att lägga på mig så mycket muskelmassa som möjligt fram till augusti då dieten börjar. Coacherna säger och jag gör. I början av juli har vi kick-off med teamet så då får jag träffa alla andra trevliga tjejer som många av dem också ska göra sin debut på samma tävling. Det känns grymt bra! Jag är väldigt peppad och det kommer att gå vägen! =)

Tyvärr kunde jag inte titta på tävlingarna igår för jag drog på 50-årsfest istället... men jag har sett lite bilder på internet idag och alla såg ju grymma ut! Då blir jag mera peppad! =)

Kommentarer
Postat av: Västgötskan

Du kommer klara det galant. Kämpa på och ta in tips och råd från folk omkring dig! Du är grym!! :-)

2011-06-12 @ 19:33:56
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com
Postat av: Johanna

Västgötskan: Jag komemr försöka att inte ta in tips och råd från folk omkring mig. Gjorde det sist och det slutade med total förvirring tillslut då de flesta säger olika saker. Jag ska lyssna på mina coacher och endast dem! =)

2011-06-12 @ 19:35:36
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Jenni

Kan du inte tipsa om lite b¨ra tränings musik? Typ på gymmet, löpbandet ellr så. Är i stor behov av ngt nytt!! Vore jätte tacksam :)

2011-06-13 @ 13:13:36
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jenni: tyvärr är jag dålig på att veta vad låtar heter.

2011-06-13 @ 17:30:10
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Sara

All lycka till inför debuten! Kikar in här ibland för att få lite inspiration :)

2011-06-13 @ 17:59:32
URL: http://saranl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0