Nya övningar att testa...

Jag är redan tränad och klar! Och dessutom har jag hunnit med en sväng på Coop också. Här går det undan minsann! Kom i och för sig ifrån jobbet i en bra tid och hade bra tempo genom träningen, körde dessutom färre övningar än vanligt, så det är inte så konstigt egentligen. Nu har jag helt sjukt mycket tid till över ikväll ju! Ovanligt!

Träningen gick ju i alla fall bra. Pass två i mitt nya träningsschema och det innehöll lite nya övningar för mig. Roligast var arnoldpressen som jag faktiskt aldriog hört talas om förut... Tur att google is my friend. Vet inte du heller vad det är så får man väldigt bra instruktioner i klippet nedan. Den tog i varje fall väldigt bra. Egentligen tog alla axelövningar förutom den höga rodden väldigt bra. Jag blev dock inte lika trött som jag brukar i och med att jag är van att köra fem övningar plus två för baksidan. Nu blev det tre och en baksida. De tog där de skulle i alla fall! =) Även situps på boll var ny för mig. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att den skulle fungera över huvudtaget. Min rygg tycker inte om välvda underlag. Det blir som en off-knapp och all kraft försvinner och det gör bara ont. Idag fick jag till nån slags gungande känsla i bottenläget så det gick riktigt bra och den tog fint. Riktigt kul att känna att man klarar av nya grejer hela tiden. Igår knäböj och idag att ligga på en boll. Riktigt bra magträning blev det och jag öste på rejält med vikt i magmaskinen. Good stuff! Nu ska jag vara så stilla som möjligt under kvällen så musklerna kan växa så de knakar! =)

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 3 x arnoldpressar 15 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantlar 8-9-10 kg, 3 x hög rodd 60 kg, 3 x situps på boll, 3 x magmaskin 57 kg, 3 x benlyft


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0