Att så lite kan göra så mycket...

Idag åt jag ett extra ägg till frukost. Det smakade helt gudomligt gott och jag gick och längtade efter det där ägget efter hela min morgonpromenad. Det lilla ägget, visserligen ett XL ägg på minst 73 gr och i runda slängar 100 kcal, kommer att hjälpa mig att inte känna mig lika hungrig under förmiddagen och göra hela min dag behagligare. Ett litet ägg. Det är tydligen allt som behövs för att göra mig glad just nu...
Andra saker som sker under dieten är:
  • Jag är otroligt trött och det känns som att jag lever med konstant sömnbrist. Kliver upp 5:15 varje vardagsmorgon och kan tyvärr inte sova mycket längre på helgerna heller.
  • Det fettet som är på min kropp är alldeles löst och sladdrigt. Mjukt, dallrigt och blubbigt. Jag var fastare i hullet när jag började dieten.
  • Jag är ganska lättirriterad villket kanske inte är så kul för alls i min omgivning.
  • Jag har inte så stor lust att göra annat än att träna, äta, vila och ta det lugnt.
  • Jag känner mig ganska självupptagen. De flesta tankar kretsar kring mig, min träning, mitt upplägg, vikt, hur det går, osv.
Men men, that's life nu under den här tidsbegränsade perioden. Det här är trots allt nånting jag vill göra och dieten känns faktiskt bättre än på längre. Äntligen känns det som att jag har hittat rätt och resultaten kommer på köpet. Skönt att få läggatill mat också istället för att dra bort. Jag har fått många frågor om hur jag äter nu och ikväll kommer ett inlägg om det.

Kommentarer
Postat av: Christer

Där ser man att så lite kan göra så mycket

2011-03-23 @ 13:37:36
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0