Testade en ny grym övning...

Jag kände mig inte alls på humör för träning igår men till gymet bar det av i alla fall. Kände mig less och osugen, trots att det var dax för rygg som ju är ett av mina favoritpass. Humöret smittade nog av sig en hel del på träningen för det mesta kändes pissigt i början. Kändes som att jag inte hade lust att försöka. Orkade inte ens dra mig upp i en ynka chins själv och så ligger det ju inte till egentligen. 3 st borde jag klara på en dålig dag i alla fall. Men jag körde på vilket fall som helst. Latsövnigarna gick väl sådär. Höjde vikten på ett set i latsdraget för att snudda på mina forna vikter. Kändes bra... Testade faktiskt en helt nyövning också. Rodd i cablecrossen (har säkert nått annat bättre namn egentligen, ska kolla upp). Jag fäste en stång i nedersta trissan, ställde mig med böjda ben och lite lätt framåtluftad och körde rodd. Det var ju GRYMT! Tog som bara den. Blev helt slut i ryggen av det. Sen körde jag maskinrodd också som jag valde att köra lättare och fick bra kontakt i det också. Tillslut kändes det ändå som ett bra pass, mest tack vare rodden i CCn... =)

Motion
: Promenad 70 min, Crosstrainer 30 min
Styrketräning Rygg: 3 x chins med hjälp, 4 x latsdrag 47-47-57-47 kg, 3 x latsdrag V-handtag, 4 x rodd i cc, 3 x maskinrodd 42-35-35 kg, 4 x ländryggsmaskin 30 kg

Kommentarer
Postat av: Viktkamp

bra att du gick dit fast du inte ville.. det är det viktigaste =)

2011-03-30 @ 16:04:17
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: anna almighty

gillar den övningen, men på senaste tiden har jag fått ont i ländryggen när man lastat på med mera vikt. betyder väl inget annat än att mer core träning borde vara på schemat, men gillar rodd i cc'n!

2011-03-31 @ 01:47:42
URL: http://sannaunderanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0