Där satt den!

Äntligen fick jag till chinsen... eller de första 2 seten körde jag utan hjälp och där hade jag inte blivit starkare, fortfarande 3,5 st i första set och 2,5 i andra set... men sen efter det så gjord ejag ett nytt försök med att ha en bänk som jag kan trycka upp mig lite ifrån. Förra veckan när jag gjorde det fick jag inte till det alls men igår kändes det riktigt bra och jag fick grym kontakt. Det blev lite "hålla emot på vägen ner"-tänk men inte fullt ut. Jag är väldigt nöjd med chinsen i alla fall. Det blev ca 7 reps på varje set när jag hade bänken till hjälp, dvs lagomt många i mitt tycke... Resten av passet kändes det lite som att jag var bedövad i ryggen från den kontakten jag fått när jag körde chins, men tycker ändå att det gick bra. Jag var inte särskilt stark, men körde på bra i alla fall. Jag är väldigt nöjd med ryggträningen faktiskt. Chins ska definitivt komma med i varje ryggpass framöver. Jag tycker ju att rygg är väldigt svårt att träna så det känns helt fantastiskt att jag hittat nått som verkligen fungerar nu. Hoppas att det gör så den sätter fart och växer som bara den, särskilt på bredden! =)

Jag hade tänkt köra crosstrainer efter passet men alla såna maskiner var upptagna så det fick bli ett löpband. Jag kände mig ganska energilös igår så det blev rask promenad på 3,5-4 % incline. Kändes lagomt påfrestande... man behöver inte ge järnet jämt.

Motion
: Promenad 100 min (70+30)
Styrketräning Rygg: 5 x chins, 3 x maskinrodd 42 kg, 3 x rodd 40 kg, 4 x latsdrag 40 kg, 3 x skivstångsrodd 40 kg, 6 x ländryggsmaskin 35 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0