Diettankar...

På senaste tiden tiden har min diet verkligen gått åt pipsvängen. Det hela började med att jag la om dieten för att innehålla mer fett och mindre kolhydrater. Det gick ju bra i en vecka, sen gick det sämre. Jag fick noll ork, kände mig totalt slut och det kändes som att hela livsgnistan försvann, typ att jag bara ville lägga mig ner och gråta... Sen att jag dessutom gick upp i vikt samtidigt gjorde ju inte det hela bättre... mest trolig berodde allt på feltimade kolhydrater... De senaste helgerna har jag varit tvungen att äta mer för att orka med livet... Förra veckan började jag en ny diet som känns riktigt bra... Men i och med att jag var så aktiv i helgen så orkade jag helt enkelt inte följa dieten och det passade sig inte heller. Det är mitt utgångsläge nu. Jag har myyyycket kvar innan tävlingsform!

Jag har tappat rejält med motivation för att fortsätta min tävlingssatsning och i helgen kändes det lite som en punkt där jag måste välja mellan att lägga ner och vänta tills höstens tävling eller lägga in en helt ny växel och verkligen hårdsatsa för att ens komma i närheten av tälingsform tills juni... I och med att dieten gått dåligt och jag dessutom varit tvungen att äta mer än nödvändigt då och då ligger jag nu rejält efter min plan... Jag har dessutom dåligt humör och ingen lust att göra någonting egentligen och det är inte heller särskilt kul...

I alla fall, beslutet är taget! Jag kommer att fortsätta. Från och med imorgon är det hårdsatsning som gäller. Nya kosten med samma kalorimängd, betydligt mer cardio och jag kommer antagligen skaffa någon sorts fettförbrännare. Eller ja, cardion börjar jag med så fort jag är frisk. Det blir dessutom mycket striktare med ätardagarna. Sen får vi se om det räcker till tävlingsform eller inte, men då har jag i alla fall provat på och vet mer hur min kropp fungerar inför andra satsningar.

Kommentarer
Postat av: malin

Hejhej, Jag har precis börjat träna och jag tänkte fråga dig som verkar vara erfaren om hur ofta man bör träna per vecka?

Hur många vilodagar osv, om man tränar för att gå ner i vikt!

Mvh

2011-03-14 @ 19:45:42
URL: http://tankarblirmeningar.blogg.se/
Postat av: emma s

Mycket bra beslut!! .cher. Ska man bli fin får man lida pin. Tycker du är sjukt duktig som kämpar på!

2011-03-14 @ 21:22:36
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: emliscious

Ja du måste ju känna själv men jag tycker inte du ska ge upp- det är fortfarande en bra tid kvar! Kost och träning är svårt om man ska göra det på den nivån du siktar på- jag ska inte tjata mer men om du vill ha tips om en bra coach så kan jag dig det =)

2011-03-15 @ 09:19:47
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Cicci

Härligt med ett beslut! Vill skicka en massa pepp pepp till dig! Är ju alltid upp och ned ... hoppas mera upp nu då ... du får tänka på att du kommer vara sjukt fit till beach 2011 också =P

2011-03-15 @ 11:18:15
URL: http://ciccisnotebook.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Kämpa på tjejen! Vi är många som hejar på dig =).

2011-03-15 @ 11:25:15
URL: http://myviewonafairytale.blogspot.com
Postat av: Matilda

Urrs, jag har en sån dag idag där precis allt går emot mig, inom allt! Arbete, tränings, diet mm. Har tröstätit otroligt goda mandelkakor. Fy..

2011-03-16 @ 16:56:41
URL: http://epinefrin.blogg.se/
Postat av: Cissi

Härlig inställning och lycka till med satsningen! Lite nyfiken på hur den "nya" kosten ser ut, vad kommer bli skillnaden från den förra?

2011-03-16 @ 21:05:32
Postat av: Johanna

Cissi: Ett inlägg om det kommer snart! =)

2011-03-17 @ 09:03:29
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Evelina Hammar

Bra beslut! :) Du hade definitivt ångrat dig annars! Kör du intervaller något? Det är ett bra tips att variera den lågintensiva cardion med annars.

Kör hårt!! /E :)

2011-03-17 @ 19:57:14
URL: http://www.evelinahammar.com
Postat av: Johanna

Evelina: Inga intervaller men ska nog testa framöver.

2011-03-18 @ 11:14:44
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0