Gymmet hela veckan...

... igår när jag var på gymet så insåg jag att jag faktiskt hade varit där varje dag den veckan. Det är INTE okej. Visserligen så gillar jag att vara på gymet. Det är roligt och kul att träna... men man måste vila. Nu fanns det i och för sig flera anledningar till att det blev så många gympass, t.ex. att jag ville köra cardio inomhus på vilodagen och att jag är borta halva den här veckan så jag har lagt några styrkepass tidigare för att hinna köra alla. Annars tycker jag att det är bättre att köra några bra träningspass istället för att hetsa efter att träna så mycket som möjligt som jag tycker att många gör (iaf bland en hel del bloggar). Den här veckan ser träningsupplägget helt annorlunda ut. Det blir helvila idag, styrka tisdag-onsdag och både längdskidor och slalom i helgen. Sen klämmer jag in lite cardio också. 

Annars har jag en superbra dag idag. Den började med caféfrukost och mys med min pojkvän. Hotellfrukosten blev uppskjuten till nästa veckan så vi passade påatt lyxa till det bara vi två. Ikväll blir det bio och middag. Underbart! =)

Kommentarer
Postat av: emliscious

nä inte glömma vilan =)

Planera mera!kram!

2011-03-07 @ 16:10:18
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Eric

Hej Johanna,Vilken grym blog du har, precis som du älskar jag att träna.Har skrivit en artikel som jag tror skulle passa på din blogg. Maila gärna mig, så får du se om den kan passa dig och din blogg.Hörs snart :)

MVH Eric

2011-03-08 @ 10:25:42
URL: http://byggamuskler.info
Postat av: Johanna

Eric: Kul att du gillar min blogg. Här finns dock bara mina ord och jag är inte intresserad av att publicera någon artikel. Lycka till.

2011-03-08 @ 11:41:00
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Christer

Jag har varit otroligt diciplinerad med att lägga ut 1-2 vilodagar i veckan. I början kändes det konstigt men nu funkar det även om det kliar i kroppen vissa vilodagar :)

2011-03-08 @ 14:40:59
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Johanna

Christer: Normalt sett har jag 2-3 vilodagar i veckan.

2011-03-08 @ 17:02:37
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0