Både löpning och styrketräning idag...

Imorse tog jag och John oss ut på en lötur längst stigarna i Botaniska trädgårn/Ängsgårdsbergen innan frukost. Som tur var hade vi energi från allt godis och gladd vi åt igår så det gick finfint. Jag har ju inte sprungit på evigheter så det var kul att komma ut lite, inspirerad av gårdagens Göteborgsvarv. Det var rötter, stenar och ojämn terräng men det gick bra för oss. Vi gick i några uppförsbackar för att jag inte orkade till 100 % och på några ställen där det ar för ojämnt för att springa men annars sprang i hela tiden och hade en lite cooldown på slutet. Det var faktiskt himla härligt och kul att vara ute i en fin miljö. Totalt 7,8 km på 51 min så vi hade nog en helt okej hastighet ändå. =)

Egentligen skulle jag ha tränat ben idag men benen var lite trötta efter morgonens löpning och jag kände inte riktigt för det heller i och med att jag varit väldigt trött hela dagen... Istället hoppade jag på nästa veckas träningsschema och tar benen imorn istället. Axlar fick det bli och äntligen så tränade John med mig. Han har kört rehabträning sen i julas så vi har bara kört några benpass ihop. Kul att träna tillsammans igen. Jag gav mig i alla fall på 20 kgs-hantlarna igen och det gick finfint... 4-5 reps första setet och 3-4 andra setet, dvs perfekt antal! =) Det blev ett väldigt bra pass för både axlarna och magen. Körde två övningar lätt och i superset som avslutning för axlarna och det dödade verkligen mina axlar (de värker fortfarande). Magen fick jag bra kontakt med när jag körde hjulet och sen fortsatte den bra känslan på två övningar till. Jag är väldigt glad att jag bytte till axelträning istället. Blev ju ett superbra pass! =)

Motion: Springa/gå 7,8 km
Styrketräning Axlar & Mage: 4 x hantelpress 20-20-17-17 kg, 5 x hantellyft åt sidan 10-10-8-8-6 kg, 4 x militärpress i smithmaskinen 36-36-31-26 kg, 3 x sidolyft med cable i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 3 x baksideflyes i CC, 3 x framåtlutade hantellyft 6 kg, 3 x hjulet, 3 x benlyft, 3 x magmaskin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0