Jag är i valet och kvalet...

Som ni kanske vet så är jag ju medryttare på en fin dressyrhäst här i krokarna... Magic har dock varit halt ett tag nu så jag har fått hästledigt ganska många veckor... nu är han dock på bättringsvägen och håller på sättas igång. Fick ett mail om ridning på lördag... Jätteroligt, MEN... jag känner mig lite tveksam. Tveksam till om jag vill trycka in ännu mer aktiviteter i mitt schema. Jag rider "bara" ut och tränar inte dressyr som jag tycker är det roligaste (även om man så klart får in det även på uteritten, men inte riktigt samma ändå)... Det jag ville säga var att jag är lite i valet och kvalet mellan att ha kvar "min" häst eller återigen lägga hästarna på hyllan... oerhört svårt att veta vad som blir bäst... 

Nått annat som kan vara värt att berätta är att jag har väldig träningsvärk i benen. Redan igår kom den krypandes, innan det ens gått 12 h. Ont, ont, ont med bra, bra, bra! =)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag känner samma sak, tro mig..du vill inte lägga hästarna på hyllan :) hästar är avslappnande..man kommer ifrån alla krav och man kan bara "vara" för en stund.



Så jag tycker inte att du ska ge upp hästarna igen :) håll kvar vid det!Jag har själv ridit i 12 år, jag känner varje gång jag kommer upp på hästryggen att det är det bästa som finns, förutom min träning på gymmet! :)



2011-05-09 @ 17:19:00
Postat av: emma s

tror jag håller med föregående talare... hästar är bäst! XD DD

2011-05-09 @ 22:16:13
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Annoula

Hästarna är min meditation, men du ska såklart göra det som känns bäst för dig :)

2011-05-10 @ 15:06:49
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Cecilia

Nejnej, inte sluta med hästar, är ju det underbaraste som finns! :D I alla fall i mina ögon :)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0