Lördagsträning...

Efter en stund i solen pallrade jag mig till gymet idag... Det var jag och några få andra tappra själar där men någon stammis fanns inte i sikte. Jag körde min armträning och det gick ganska bra. Det tog fint! Jag fick bra kontakt i både biceps och triceps och sen slängde jag in några lätta öpvningar för resten av överkroppen också. En övning var med tre set för rygg, bröst, axlar och mage... och sen var passet slut och jag tog en långpromenad i Botaniska.

Motion: Promenad 75 min
Styrketräning Armar: 4 x hantelcurl 14-14-14-13 kg, 3 x scottcurl 25,5 kg, 4 x bamsecurl, 4 x pushdowns 25-25-20-20 kg, 4 x frenchpress 27 kg, 3 x enarmspushdowns, 3 x chins med hjälp, 3 x flyes i CC, 3 x sidolyft med hantlar, 3 x hjulet

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag har en fråga,

jag har hört att man inte borde promenera mer än 90 minuter varje dag eftersom man då riskerar att bränna muskler

jag undrar ifall detta gäller 90 minuter per dag eller endast ifall man promenerar 90 min i sträck?

Tack på förhand



2011-05-08 @ 00:12:59
Postat av: Johanna

Anonym: Det där stämmer inte... Du kan gå i princip hur mycket som helst bara du kompenserar genom att äta tillräckligt. Satsar du på att bygga muskler så ska du kanske inte lägga in överdrivet mycket promenader men i övrigt så finns det inget hinder. Det finns verkligen ingen "magisk gräns" på ett visst antal minuter. Gå du så mycket du tycker om... men om det är träning du är ute efter så kanske det är roligare/effektivare med nån intensivare motionsform.

2011-05-08 @ 09:53:26
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0