My bags are packed and I'm ready to go...

Nu handlar det i och för sig om en väska och det är gymmet jag ska till... Tyvärr så återstår det ca 2 timmar av dagens jobb innan det är dax, men jag är faktiskt väldigt sugen på träning idag... Det är väl det som händer när träningen går bra! Man vill bara ha mer... =)

Idag hade vi det riktigt knapert på matfronten hemma. Jag fick ta den allra sista grönsaken i min matlåda (en halv kvist broccoli) och det fanns inga ägg att ta med till eftermiddagsmål... Istället fick det bli 1 ädelostbiff och 250 g 4%-keso att äta på eftermiddagen och vips så är typ hela kylen tömd på mat. Men som tur är så har jag en sån grym pojkvän som är på Ica Maxi och handlar upp ett rejält lager idag på sin lunch. =)

Annars håller jag på försöker strukturera upp min tillvaro igen, matmässigt alltså. Det har blivit väldigt mycket godis och gotta sen jag slutade min diet... Frosseriorgier flera dagar långa och stora mängder godis var och varannan dag. Jag ligger just nu 5 kg plus sen jag slutade dieten. Jag känner mig lite obehaglig i och med att det mesta satt sig på magen och kärlekshandtagen... men med bättre rutiner så blir det nog bra det här. =) Idag är däremot godissuget stoooort så jag dricker pepsi max och tar en fishermans friend istället. Jag kommer nog klara mig idag också. Dag nummer 2 that is... Det blir inte bättre av att jag hittat det godaste godiset någonsin heller... Men det går bra att äta till helgen... inte idag.

Kommentarer
Postat av: Caisa

Ciao och tack för en inspirerande blogg! Har precis startat upp min traning och hittar en massa bra tipps på din sida! Tack.

2011-05-18 @ 15:33:32
URL: http://marathonliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0