Svag och trött i axlarna

Min strålande insats på cykeln igår morse har jag ju redan berättat om så ingen mening att dra det igen... =) Vi råkade slumra till här hemma på eftermiddagen så sen ble det stressigt att komma iväg till gymmet innan stängning och hinna till den inflyttningsfest vi skulle till i tid... men vi drog av ett pass i superspeed så blev allting bra ändå... Eller bra kan man kanske inte säga att själva träningen gick... Jag var så otroligt svag. Orkade ingenting och kände mig trött från start. 17 kgs-hantlarna i hantelpressen kändes nästan oövervinnerliga och då brukar jag ju köra 3 kg tyngre annars... Samma sak i militärpressen. Det kändes oerhört tungt trots lättare vikter... Anledningen är väl kankse inte allt för svår att räkna ut. Tränad eju ett grymt bröstpass igår så det är väl inte direkt optimalt med axlar idag men så kan det gå i alla fall. Jag fick åtminstonde till ett bra pass om man ser till kontakten. Supersetet med sidolyft och framåtlyft dödade verliigen axlarna, värsta mördarsekvensen. Jag fick verkligen superbra kontakt genom hela passet med både axlar och triceps så det var väl inte fy skam ändå... men det är ju alltid kul att lyfta tungt... Helt okej pass ändå!

Motion: Cykel 60 min
Styrketräning Axlar & triceps: 4 x hantelpress 17-17-14-14 kg, 4 x sidolyft med hantlar 10-10-7-7 kg, 3 x militärpress 31 kg, 3 x sidolyft med cable i superset med framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 3 x stående baksideflyes i CC, 3 x pushdowns20 kg, 3 x frenchpres spå lutande bänk 17 kg

Kommentarer
Postat av: Astrid

Hej! Jag sökte på tränningsbloggar på google och då kom din upp, jag har tänkt att börja träna.. till vad ska man kalla det Sommaren? det är ju ett tag till badsäsongen är här! men om jag har en ganska slö mage och skulle vilja att den blev fastare och såklart vill jag bli av med fettet på den! har du några tränningstips? eller någon hemsida som man kan kolla?

2011-05-29 @ 18:49:53

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0