Slapp, slappare, slappast...

Igår var nog kanske den slappaste dagen på länge... Jag mös i sängen rätt länge på morgonen, klev upp och åt frukost och sen vidare för att se på film i soffan... Ja, nästan hela dagen spenderades i soffan förutom en "paus" med fika nere i Linné... Riktigt härlig söndag! Det enda som saknades var kanske lite motion i nån form, men man måste ju vila och ta det lugnt också. Igår tog jag det verkligen lugnt. =)

Imorse blev det ett pass på cykeln, 30,5 km idag... Jag tycker om att cykla nu. Det är en riktigt härlig start på dagen och riktigt trivsamt. Särskilt när man kan titta på roliga serier samtidigt. Imorse blev det 3 avsnott av How I met your mother.

Kommentarer
Postat av: emma s

Mysigt!! x) Jag vill också ha en spinningcykel hemma!

2011-05-16 @ 12:49:17
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma: Det är faktiskt rätt bra... bättre än jag trodde... Min är iof en motionscykel och inte spinning... Du bor ju iof granne med gymmet så det kan ju inte behövas... Nästan som att ha grejerna hemma då ju... =)

2011-05-16 @ 12:58:06
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Matilda

Önskar att jag också hade en cykel att cykla hemma på, hade varit så mycket lättare och roligare om man hade kunnat titta på någon film eller liknande i samband med cyklingen (om man cyklar inomhus). Funderar på att försöka ladda in någon film i min iPhone men batterierna försvinner snabbt och skärmen är liten.

2011-05-16 @ 17:17:45
URL: http://epinefrin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack Johanna för dina tips.

Jag undrar hur man vet ifall ens vader består av muskler eller fett? Ifall de känns mjuka, förutom när man spänner, är det fett då?

De dinglar även när jag går.

Jag vill så gärna att de ska bli smalare och passa till resten av min kropp. Tror du löpning och powerwalking hjälper?

Tack för en bra blogg.

2011-05-16 @ 17:27:54
Postat av: Johanna

Anonym: Det är svårt att veta. Muskler är ju också mjuka när de inte spänns, men mer fasta än fett. Om du spänner känner du ju vad som är muskler och vad som är fett men det är naturligt att ha lite fett och inte bara "hårt". Jag tror att en kombination av löpning(/konditionsträning) och styrketräning är det bästa.

Matilda: Kan du inte se på TV när du cyklar på gymmet?

2011-05-16 @ 19:18:36
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0