Snacka om att man vänjer sig snabbt...

Passet tog liksom bara slut. Pang så var det klart... 45 min och sen var jag klar att gå hem... Det kändes... TOMT! Både min kropp och knopp undrade nog lite vad som hände när jag inte ställde mig på crosstrainern i minst 45 minuter. Idag var det bara styrketräning och inget mer. Ett träningspass, inte dubbla. Normal träning, inte extrem... och det kändes... TOMT. Jag har aldrig gillat att köra cardio efter styrkan. Det har känts fel. Känts som att mina muskler sakta äts upp för varje varv jag trampar på crosstrainern, vilket givetvis är inbillning. Det har aldrig känts riktigt kul att köra cardio efter styrkan, utan mer som ett måste och nödvändigt ont... Därför kändes det oerhört konstigt när både kropp och knopp drogs mot crosstrainarna efter passet. Jag kände mig liksom inte klar. Jag hade ju "bara" styrketränat, och dessutom "bara" i 45 minuter. Haha, helt galet! Men ingen cardio blev det. Jag satt faktiskt på cykeln här hemma imorse och cyklade och det får räcka för idag. Mer än väl!

Till träningen då. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag hade bra med energi och det kändes tokigt bra i musklerna. Körde några favoritövningar som jag inte kört på väldigt länge, dvs hantelpress och axelpress i maskin med dropset på den sista som avslutning. Saknar en hel del styrka jämfört med innan dieten, men det är inte så konstigt. Fick riktigt bra tryck i alla fall. Jag tycker dessutom inte att vikterna är det viktigaste utan hur det känns när man kör. 4 st axelövningar, 2 st övningar för baksida axel och sen 2 st övningar för triceps. Min plan var att köra mage egentligen med det gjorde jag ju igår så då var jag tvungen att hitta på nått annat... jag har ju inte kört varken biceps eller triceps på 1,5 månad och sen i juli har jag bara kört lätt träning för armarna. Idag testade jag på att köra lite tyngre bara för skojs skull och oj vad jag hade tappat i styrka... Det kändes riktigt härligt att köra igenom dem. 2 övningar blev det. Armar är dock inget jag prioriterar så jag redan har lite för stora armar i relation till resten, men det kan vara skoj ibland. =) Det blev ett riktigt bra pass, snabbt och effektivt och jag fick en himla bra känsla!!! Styrketräning är underbart!

Motion: Cykel 60 min, Styrka Axlar & Triceps

Kommentarer
Postat av: Annelise

Vad skönt!:)

Kram:)

2011-11-24 @ 19:52:00
URL: http://anneliseaf.bloggspot.se
Postat av: Petra

Inte långt kvar nu - inte långt kvar alls nu Johanna! Härliga "maskar" du har på axlarna! ;-)



PS: Sitter och äter dumlekola med pepparkakssmak just nu! ;-)

2011-11-24 @ 23:12:14
URL: http://petrakardell.shapemeup.se
Postat av: Annoula

Och vilken form du är i sen!

2011-11-25 @ 07:47:06
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Västgötskan

Ser inte så mycket av dig, men snygg arm och axel! :-)

2011-11-25 @ 11:41:55
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Postat av: Johanna

Petra: jag har letat efter den men inte hittat... men idag fanns Dumle med pepparkakssmak på Ica Maxi så jagköpte och ska njuta av dte i helgen. =)

Västgötskan: Det var det som var tanken... ;)

2011-11-25 @ 18:25:07
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0