By the way...

... så gick jag ner 0,9 kg under förra veckan. Lördagsvikten slutade på 69,2 kg och det är jag väldigt nöjd med. Glömde helt bort att göra ett inlägg om det eftersom jag haft fullt upp.

Nu är det hårdkörning som gäller. Tycker Emelies benämning av det hela med "in-i-dimman-och-kom-inte-ut-förrän-du-är-klar"-upplägget är väldigt bra. Det är verkligen det som det handlar om. Skärma av allt annat, bli trött hungrig, inte kunna tänka klart men köra på ändå tills det är dax. I mitt fall får vi se om jag blir "klar" eller inte, men jag ska kämpa på hela vägen i alla fall. Går det så går det, gör det inte det så har jag i alla fall försökt. Det är faktiskt en intressant grej med Body Fitness att det finns inte riktigt någon nybörjarnivå. Du måste lägga ner lika mycket jobb innan oavsett om du vinner eller kommer sist. Man ska vara i tävlingsform på scenen, så är det bara, sen är det andra saker som skiljer som utgör vilken plats man kommer på. Det är allt eller inget som gäller redan från första tävlingen. Tufft och en rejäl slap in the face. Men nu är det bara att köra på.

Idag började jag dagen med en härlig lång morgonpromenad. Lite krämpor här och var, men jag var fylld med energi, pigg och det kändes som at jag kunde hålla på i en evighet. Det har jag gårdagens ätardag att tacka för. Idag är enda gången jag kommer känna så innan september. Nu kommer det bara bli jobbigare och jobbigare att släpa sig runt. Men så är det. Det är ju ändå bara 5,5 veckor, 40 dagar, kvar att bita ihop. 5,5 veckor låter som ingen tid alls, 40 dagar låter som en evighet. Hur som helst är det inte så länge. =)

Kommentarer
Postat av: Annoula

Härligt!



Grattis och kör hårt!

2011-10-24 @ 15:04:05
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Em

By the way... Du är grym som fan!!

2011-10-24 @ 22:30:52
URL: http://Www.emliscious.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0