Cardio, cardio, cardio...

Igår hade jag tankarna på att gå till gymmet och köra ett riktigt grymt cardiopass på seneftermiddagen... Men när jag kom hem ifrån en liten shoppingrunda på stan så värkte knäna... Innan har de mest gjort ont när jag böjt dem men igår var det en ihållande värk. Så istället för ett pass på crosstrainern blev det vila och upprepad insmörjning av Zon. Senare under kvällen, och idag, så känns det mycket bättre så det var nog rätt beslut.

Idag har jag börjat dagen med samma morgonpromenad som igår. Lite bättre tempo idag med snitt kring 6,4 km/h enligt Runkeeper. Inte särskilt ansträngande utan mest skönt. Ingen smärta nånstans, varken knän eller benhinnor. Det ser verkligen ljust ut! Hoppas på att kunna ta en löprunda snart, men just nu är det de långa morgonpromenaderna som gäller.

I eftermiddag ska jag köra bröst, triceps och mage på gymmet och sen blir det crosstrainer. Ska antingen ta den gamla crossen som har ganska kort rörelse för benen eller ta nån av de nya och ställa inclinen lågt (den startar automatiskt på incline 10 av 20) så hoppas jag att det går bra för knäna. Smärtan på utsidan av underbenen är säkert borta nu när jag vilat från crosstrainern enda sen i tisdags. Det blir nog bra det här. =)

Kommentarer
Postat av: fitnesscoachen

Det tror jag också, du är på gång nu!! Heja heja!!

2011-10-09 @ 12:48:17
URL: http://fitnesscoachen.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0