Cardio, styrka, cardio - CHECK

Den här veckans träning är helt upp och ner, kors och tvärs, ut och in, hit och dit... I och med att jag hade ont lite överallt förra veckan så blev det lite omstuvning av passen, vilket följde med in i den här veckan... Så den här veckan har jag mest använt mitt träningsschema som inspiration, men träningen har blivit lite blandad och improviserad. Därför passar jag på att göra saker som kan rubba på rutinen den här veckan, när ändå allt är så rubbat redan... Till exempel träna med en vän, den aktiviteten ska jag lyckas trycka in två gånger den här veckan. Idag var första gången och vi turades om att hålla i taktpinnen... På fredag ska jag träffa en annan vän och då får jag nog bestämma allt själv.

Axlar och triceps... Militärpress i smithmaskinen. Grym övning som det var riktigt länge sen jag körde. Oj vad trött jag blev. En gång fick jag stången i knät för jag bara segade ner utan att orka trycka upp... haha, sånt som händer. Borde väl ha hakat fast mig men höll istället fast vid hoppet att jag skulle lyckas pressa upp... men icke... Men hellre i smithmaskinen än bänkpressen. ;) Blev lite blandade övningar för axlar och alla kändes riktigt bra. Kände mig inte nämvärt stark utan snarare lite trycklös, men jag fick en bra känsla i axlarna och blev rejält trött... Körde två lätta övningar biceps också och så var styrkedelen över.

Jag har funderat mycket på hur det skulle bli med cardiodelen av mitt pass... Det är väl inte så många som orkar vänta, slöa runt eller så när jag ska köra mina 45 min cardio... Alla är faktiskt inte lika tålmodiga som min käre pojkvän och just den här personen var beroende av att jag körde tillbaka honom till hans hotell sen också... så jag har funderat på om jag skulle köra cardion på dagen istället, korta ner passet eller inte köra det alls. Det är så lätt att hitta anledningar till att inte köra... men jag körde faktiskt mina 45 min på bra intensitet. Fick sällskap på crosstrainern brevid i en halvtimme och sen prat fram sidan brevid mig. Det är faktiskt det jag är allra mest nöjd med idag... att jag faktiskt körde mitt cardiopass också... Visserligen förvarnade jag i förväg om att det var 45 min cardio som gällde, men ändå... Tummen upp!

Motion: Promenad 100 min, Crosstrainer 45 min
Styrketräning Axlar & Biceps: 3 x militärpress 40 kg 3 x sidolyft 10 kg, 3 x framåtlutade flyes 6 kg, 3 x framåtlyft med skivstång i superset med 3 x drag till hakan 14,5 kg, 3 x hantelcurl 10 kg, 3 x liggande curl mot pannan

Kommentarer
Postat av: Annelise

Skitt, vad grymt jobbat!!!

2011-10-12 @ 23:07:45
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0