Det går bra nu...

Chins i april -11. Förhoppningsvis har jag mkt mer muskler nu. =)
Vilken grym träningsdag! Min energi är inte slut än utan jag känner mig jättepigg och det är så otroligt härligt! Har till och med gått utan musik/prat i öronen de senaste dagarna och bara gått och njutit av naturen, vädret och allt det varit skönt att va ute. Kände för att ta en extra sväng imorse på promenaden men avstyrde på grund av ömma knän. Däremot blev det extra tid på crosstrainern efter styrketräningen istället. En kvart extra och sista halvtimmen varvade jag 5 min på ett hack tyngre motstånd med 5 min på normala motståndet. Piece of cake! Jag har väntat hela veckan på att energin ska försvinna och jag ska gå tillbaka till mitt sömngångarläge som jag haft på sistonde, men jag är glad ju längre det dröjer. Det här är ju superskönt! =)

Styrketräningen gick också jättebra. Jag får grym kontakt med ryggmusklerna när jag kör enligt 20-15-10-10 reps upplägget. Det riktigt suger musten ur dem. Sååå bra! Jag har alltid haft svårt att få kontakt med ryggen och det är först nu i år som jag tycker att jag har fått till ryggträningen någolunda. Idag kändes det som sagt superbra. Körde ett set vanliga chins först bara för att det är så kul och jag fick till 9 st säkra utan att kämpa och pusha mig allt för mycket. Hade nog kunnat klämma dit den tionde om jag gått in för det från början. Det som kan krångla lite när jag kör så många repetitioner är kramp i vänsterhanden och idag var det precis på gränsen men krampen kom aldrig riktigt. Tack och lov. Det är sååå frustrerande när det händer. Skulle ha kört bänkdips men jag kände för vanliga dips istället så det fick bli såna. Jag är riktigt nöjd med dagens träning... Nu vila lite ikväll och sen på det igen imorn! =)

Motion: Promenad 100 min, Crosstrainer 60 min
Styrketräning Rygg & Triceps: 4 x chins med hjälp, 4 x latsdrag 40-40-47-47, 4 x rodd 40-40-47-47 kg, 4 x ryggresningar 3 x omvända ryggresningar, 4 x dips, 4 x kickbacks 5-5-9-9 kg, 4 x pushdowns

Kommentarer
Postat av: Tezz

Måste bara skriva att jag är grymt imponerad. Vet inte exakt vad du äter, men anar att det är mindre än vad du skulle ha ätit om du inte va på diet. Å ändå orkar du träna som du gör. Själv skulle jag nog dö. Kämpa på det kommer gå kanon....

2011-10-28 @ 07:57:53
Postat av: Ebba

Sjukt duktig du är Johanna! =) Och vad snygg frisyren blev! Fast du passar väldigt bra i långt hår också =) Du hade precis den längden som jag vill ha på mitt hår, haha.. Får fortsätta spara ;)

2011-10-28 @ 14:24:41
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0