Dumma kropp som jobbar emot mig...

Igår blev det 2 min på motionscykeln på morgonen innan jag klev av och begav mig ut på en morgonpromenad istället. Det kändes för mycket i knät för att kunna fortsätta. Den här veckan har jag känt mig som en gammal pensionär med krämpor överallt...
  • Mina knän gör ont, främst det högra. Det känns mest när jag cyklar och böjer det.
  • Mina benhinnor är ömma. Känns när jag går/springer och spänner fötterna som i lårcurl.
  • Jag får ont i utsidan av smalbenet när jag kör crosstrainer.
Ja, som ni hör är det inte direkt positivt... Promenaden igår gick i alla fall smärtfritt men jag gick också betydligt lugnare än vanligt och med försiktiga steg, ibland kände jag mig lite som Bambi. =) Nu ska jag strax ut igen. sitter och hinkar i mig lite BCAA först bara. Det stormar som bara den utanför fönstret. Galen blåst och massor av regn... men jag ska bädda in mig i mitt regnställ från topp till tå och mina goretex-löpskor så klarar jag mig bra från både vind och regn. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder heter det ju. =)

Igår fick jag dessutom till ett riktigt värdelöst träningspass... Tänkte testa att köra ben men efter ett uppvärmningsset iknäböjen så gav jag upp på grund av knät. Plan B var bensida lår, vader och mage... men där satte ju benhinnorna stopp... Så tillslut blev det ett improviserat pass av rygg och mage... men tyvärr med helt avsaknad av kontakt genom hela passet. Ja, det kändes helt enkelt ingenting. Kände mig svag och trycklös trots att jag laddat på under eftermiddagen. Kände mig illamående och som att jag nästan skulle spy hela tiden också eftersom jag druckit ganska mycket Pepsi Max och PWO precis innan passet... men men, det blev i alla fall avklarat och som jag ser det så var det i alla fall bättre än att inte ha gjort det.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Det suger verkligen att ha ont, jag lider med dej. Har själv dragit med massor av skador senaste tiden, och till slut vardet precis som för dej: kan knappt föra nånting för att det gör ont. Men många i min omgivning tjatade hål i huvudet på mej att jag skulle ge simningen en chans. Jag vägrade länge för att jag verkligen hatar vatten, men till slut gav jag upp och testade, och har inte ångrat mej en sekund. Fruktansvärt bra både konditions och förbränningsträning, och man känner sej verkligen som en lagad människa då man kliver upp, trots att kroppen är så trött att den bara vill lägga sej ner och dö. rekommenderas varmt, om du har möjlighet!

2011-10-06 @ 16:54:26
URL: http://kramasmera.blogg.se/
Postat av: Louise Runsten

Usch, det är så hemskt när man inte kan träna pga smärtor. Jag känner igen mig för jag har problem med ryggen :/ Jag fick rådet att stretcha ryggmusklerna mycket och det har faktiskt blivit bättre. Det kanske kan hjälpa för dig också?



Hoppas att du känner dig bättre snart!



Ha det bra! // Louise

2011-10-06 @ 17:07:52
URL: http://corebodymind.blogg.se/
Postat av: Petra

Usch vad tråkigt :(

Hoppas det vänder och blir bättre snart.



Styrkekram

2011-10-06 @ 20:52:42
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: fe

usch. Skador är aldrig skoj! Vet jag alltför väl :/

Mot benhinnerna finns det en jättebra tejp på apoteket. Ont i benhinnor är inget farligt att träna med, knät däremot ska du nog vara lite försiktigare med. Lycka till!

2011-10-06 @ 22:18:06
Postat av: felicia

usch. Skador är aldrig skoj! Vet jag alltför väl :/

Mot benhinnerna finns det en jättebra tejp på apoteket. Ont i benhinnor är inget farligt att träna med, knät däremot ska du nog vara lite försiktigare med. Lycka till!

2011-10-06 @ 22:20:17
URL: http://tkhl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0