Energifyllt träningspass...

Energin sitter fortfarande i från gårdagen. Jag fick till ett riktigt grymt pass på gymmet. Eller det var väl inte nån större skillnad på vikter och sånt jämfört med i vanliga fall. Skillnaden var att jag inte kände mig trött och det kändes helt underbart. Man blir verkligen glad för det "lilla" nu för tiden. Jag i alla fall på med 20-15-10-10 upplägget och tycker att det är riktigt kul. Axlarna får verkligen jobba och det svider som bara den. Att börja med militärpress gör ju att jag egentligen känner mig färdigtränad direkt för den tar så otroligt bra, men axlar är ju kul så ju mer desto bättre. En bonusövning och precis som förra veckan blev det stående skivstångspress bakom nacken. Tre övningar för axlarna och en för baksidan, sen mage. Idag fick jag verkligen till cablecrunchesarna. Pausade och höll ett litet tag i bottenläget och det gjorde susen. Magträningen blev faktiskt grym idag. Det var länge sen jag kände mig så trött i magen som idag. Då har man gjort det rätt! =)

Inte nog med att styrketräningen gick bra så gick även cardion efteråt bra. Jag bestämde mig för att köra en kvart extra och det gick ju finfint. Även där hade jag bra energi så jag kunde hålla bra tempo genom hela passet. Sista halvtimmen körde jag varannan 5-minutare på ett hack högre motstånd också. Vips så var jag klar! Gud vilket härligt pass! Träning när den är som bäst! =)

Motion: Promenad 100 min, Crosstrainer 60 min
Styrketräning Axlar & Mage: 4 x militärpress i smith 30-30-35-35 kg, 4 x sidolyft med hantlar 7-8-10-10 kg, 3 x stående skivstångspress 27 kg, 4 x framåtlutade flyes, 5-6-8-8 kg, 4 x cablecrunches, 4 x benlyft på lutande bänk, 3 x hjulet

Kommentarer
Postat av: Emma s

Härligt, bara att jobba på...! :)

2011-10-25 @ 17:19:46
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0