När kroppen inte riktigt vill...

... får man förlita sig på huvudet istället. ;) Energin sitter fortfarande i sen helgen. Underbart! Vad som däremot inte verkar lika med på noterna är mina knän. Under dagens benpass var de inte nöjda. Knäböjen gick ju bra, men när det blev dax för benpressen så ville de inte mer. Det kändes ungefär som dåligt oljade gångjärn som knarrade. Jag gav upp efter 2 (ganska bra) set och körde lite i bensparken istället. Den kändes i och för sig inte heller så himla bra, men kändes ändå bättre än benpressen. Körde dessutom inte med några tunga vikter men desto mer kontakt, känsla och absolut mjölksyra. Nått annat som inte är helt hundra heller är ju mina benhinnor. De funkar när jag går försiktigt på mina promenader men jag är verkligen försiktig med hur jag sätter ner fötterna och att inte spänna mig... därför vill jag inte heller köra den sittande lårcurlen för där spänner jag mig rätt mycket i fötterna då jag kör... Mosade mig istället helt slut i den liggande lårcurlen. Galet vad bra den tog trots lätta vikter. Jag tror faktiskt att jag fick till ett rätt bra benpass trots mina krämpor. =)

Avslutningsvis skulle jag ju köra cardio på crosstrainern, men för ovanlighetens skull var alla crosstrainerns upptagna. Det brukar va löpbanden som är upptagna (om det är fullt nånstans vilket det sällan är) och alltid nån crosstrainer som är ledig, men idag var det tvärt om. Såg dessutom bara ut att vara långkörare som stod på maskinerna så jag tog ett löpband istället. Egentligen vill jag inte gå så mycket mer än imina morgonpromenader för att skona benhinnorna, men ibland måste man. Upp med inclinen bara så känns det betydligt skonsammare. Ble en rejäl uppförsbacke som jag knatade i och det var riktigt jobbigt så det blev godkänt på cardion också idag! Tummen upp! =)

Motion: Promenad 100 min, Promenad på lutande band 45 min
Styrketräning Ben: 4 x knäböj 40-50-60-60 kg, 2 x benpress 200 kg, 6 x benspark 40 kg, 4 x liggande lårcurl 35 kg, 4 x goodmornings 24,5-24,5-29,5-29,5 kg, 4 x stående vadpress 124-124-124-106 kg, 4 x vadpress i benpressan med böjda ben 160 kg

Kommentarer
Postat av: emma s

Ja....... ja...... ja.. mådelere... jamåderlra, jamåderlera, ja-måddelera ut i hundrade år!! Ha den äran! o<:D



(du får ju se till att svara när man ringer dig! fast iof bra att du säkert är upptagen med andra trevligheter en sån här dag!:D )

2011-10-26 @ 12:29:37
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0