.... och där vände det!

Förra veckan kände jag mig pigg, ohungrig, alert... ja, snudd på oövervinnerlig! Ingen diet var för tuff, ingen träning var för hård. De sista fem veckorna fram till tävling kändes som ingenting, lätt som en plätt. Idag började jag min morgonpromenad med en fantastisk känsla i magen, lite fjärilsaktigt och det kändes osm ren och skär lycka. Så sån man bara kan känna på morgonen såna dagar då allt känns fantastiskt bra! Ett litet pirr...

... Men....

... ju längre jag kom på promenaden desto eländigare kändes allting. Inte själva promenerandet för det är ju bara att knata på... men mot slutet kändes allt bara jobbigt och eländigt och jag hade nog lite tårar i ögonen flera gånger.

Istället för att känna mig oövervinnerlig som jag gjorde förra veckan så har jag känt mig tvärt emot idag... Jag ska inte säga som en förlorare för där är inte riktigt känslan, men det har känts hopplöst, fruktansvärt jobbigt och som att jag inte orkar mer. Hade vi haft nånting förutom min tillåtna mat att äta hemma hade jag antagligen frossat loss rejält. Tack och lov har min pojkvän gått med på att inte ha nånting hemma. Inte bröd, inte ost, inte turkist yougurt, inte fil, och absolut inte nått som är sött och gott. Jag åt 7 st körsbärstomater extra till lunch, det är dagens fusk. Jag har även känt mig toktrött och orkeslös så jag har inte orkat göra nånting heller. Bra det för det innebär att jag inte orkat gå och köpa nått extra heller. Fast jag har varit sjukt sugen. Har tittat på "Landet Brunsås" om godis och surfat runt inne på Karamellkungens hemsida. Jag älskar godis och äter bra mycket mer än snittet på 17 kg/person/år och är ALLTID sugen. Men men, det är bara att bita ihop.

Om 33 dagar är det tävling. Det är bara att bita ihop tills dess. Dagens känsla är väl antaligen lite mer normal spå här långt in på dieten än känslan förra veckan. Hur som helst, idag kommer att gå bra. Om 1,5 timme är det mellanmål och sen är det gymmet som gäller. Axlar och mage! Nice! Anyway, det jag ville säga är att det knappast är en dans på rosor att gå på tävlingsdiet, men man överlever. Nu ska jag överleva idag, imorn är en ny dag. Vem vet, morgondagen kanske känns lika grym som hela förra veckan gjorde... man vet aldrig. 33 dagar kvar. =)

Kommentarer
Postat av: Christer

Du fixar det. Snart vänder det igen

2011-10-31 @ 16:00:36
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Lisa

Johanna, jag skickar lite pepp!!! Håll i det här nu, din form är SÅ GRYM och du är så jävla snygg, så biter du bara ihop det här sista nu så är jag helt övertygad om att du kommer gå långt på tävlingen! Du kommer va så stolt då du står där och tänker tillbaka på hur du har slitit!

2011-10-31 @ 18:06:46
URL: http://kramasmera.blogg.se/
Postat av: emma s

Det vänder fortare än man tror! Det kan vara en lite tröst när man är nere i dalarna. Tuta och kör! :)

2011-10-31 @ 19:05:24
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0