Trött eller inte?

Det blev ett konstigt pass idag. Jag kände mig svag och "trycklös" men fick sån sjuk pump och smärta i axlarna så det var inte sant. Ibland kändes det som att jag slutade övningen mer för att det gjorde ont i muskeln än att jag var trött, eller i alla fall som att jag inte visste riktigt vilken av de två det var. Förhoppningsvis var det väl båda... fast jag tycker att det är riktigt härligt när man känner ordentligt när man tränar. Är ju jättetrist om man tar i allt vad man har och så "händer" ingenting. Så har jag haft mycket med ryggträningen förut... var väl egentligen i vintras som jag började hitta kontakten där, men jag tycker fortfarande att det kan va svårt. Innan så tog jag i, kämpade, men kände ingenting. Blev inte trött, fick inte "ont" nånstans eller kände nått, bara att jag segade ut och inte orkade mer... Då gillar jag mer pass som blir som dagens, även om det var lite för mycket åt det andra hållet. Det ska svida och bränna, då är jag nöjd! =) men man kan nå det perfekta varje gång.

idag blev det i alla fall ett rätt improviserat axelpass. Jag har ju redan tränat axlar en gång den här veckan så idag samlade jag väl egentligen ihop några favoritövninhar och körde dem. Roligt! Jag vill att mina axlar ska växa och bli jättestora. Det är snyggt med stora vältränade axlar! Dagens pass var förhoppningsvis ett steg på vägen till det. Körde även lite underhållsträning på biceps. Sååå tråkigt men två övningar tar man sig ju igenom lätt. Är nöjd med passet i alla fall. Får se om det blir träning imorn eller endast cardio. Jag planerar i alla fall för en lång morgonpromenad till att börja med.

Motion: Styrketräning Axlar & Biceps: 4 x sidolyft 10-10-10-7 kg, 3 x hantelpress 16 kg, 3 x stående skivstångspress bakom nacken 27 kg, 3 x sidolyft i cc supersetat med 3 x framåtlyft med skivstång, 3 x omvända kryssdrag, 3 x hantelcurl 10 kg, 3 x hammercurl med rep

Kommentarer
Postat av: Emma s

Gooood Work! Härligt när det känns...! ;)

2011-10-08 @ 00:38:51
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0