Vad gjorde jag i natt egentligen?

Det kan man verkligen undra... Jag vaknade nämligen upp i morse och hade ont i höger benhinna. Mycket mystiskt då jag inte kände av nånting igår kväll och inte har känt av nått på i alla fall 2 veckor. Jag hoppas att det är a varianten snabbt övergående... Gick i alla fall okej att promenera på imorse, men jag har ondare nu... Preparerear för fullt med Zon. Som tur är har jag helvila imorn och ska inte röra mig många meter (av egen förmåga i alla fall). Förhoppningsvis är det borta på söndag så att jag kan fortsätta med allting som vanligt.

Annars börjar jag bli mer och mer peppad för morgondagens äventyr... fast det känns rätt overkligt, men ändå. Imorn tuffar jag och mi pojkvän ner till Lund för att titta på NM i Body Fitness. Det ska bli grymt roligt att se de mest vältränade i Norden fightas.

De som ska representera Sverige är:
Veteraner: Maria Eriksson
- 163 cm: Alexandra Söder och Carina Isaksson
+ 163 cm: Eleonore Eriksson, Emma Mohlin och Jannika Larsson


Kommentarer
Postat av: emma s

Have fun! x)

2011-10-21 @ 15:18:22
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Majéla S-Andersson

Hej! Jag funderade lite på det här med ätardagar.. Hur kan en sån se ut för dig? Äter du precis vad du vill under hela dagen eller är det bara vissa mål och finns det någon begränsning för hur mycket kalorier/kolhydrater/socker man får äta under dagen? Tacksam för svar :)

2011-10-21 @ 18:00:16

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0