Bästa dietdagen hittills...

Bästa dagen på dieten hittills!!! Jag har inte varit hungrig på hela dagen! Det är verkligen otroligt med tanke på att jag varit konstant hungrig hela veckorna innan. Förra veckan var jag dock lite mindre hungrig och nu verkar hungern ha gått över helt. Såååå skönt. Äntligen har jag vant mig. Hoppas det innebär att kroppen släpper ifårn sig fett också. =)

Det är även bästa dagen eftersom jag klarade 7 st chins idag. Jag bestämde mig för att prova på innan det var dax för den riktiga träningen... och visst gick det. 6 st gick oförskämt lätt och den sjunde gick bra den med, dock lite trögare. Kom upp halvvägs på den åttonde men sen ville det sig inte mer... men de 7 var riktigt bra och snygga om jag får säga det själv. Jag är så himla nöjd! =) Sen fortsatte den riktiga träningen som även den gick väldigt bra. Testade på 70 kg för första gången i skivstångsrodden och visst gick det. Det var väldigt tungt men det gick bra och det kändes som att det tog väääldigt bra. Ryggträningen gick faktiskt super idag. Sen så tittar min blodådra på axeln fram tydligare och tydligare för varje pass nu och det är också roligt. Än så länge syns den mest när jag kör en övning men snarty syns den nog hela tiden. Avslutade som vanligt med mage. Sista rygg/mag-passet på det här upplägget och jag tycker jag fick till en finfin avslutning! =)

Motion: Crosstrainer 45 min
Styrketräning Rygg & Mage: 10 min cykel, 3 x chins i hjälpmaskin, 3 x skivstångsrodd 60-70-60 kg, 3 x hantelrodd 30 kg, 3 x sittande stångrodd 45 kg, 3 x marklyft 70 kg, 3 x sneda crunches på boll, 3 x russian twist 15 kg, 3 x knees to elbows

Kommentarer
Postat av: emma s

Båda tummarna upp! :D

2011-09-12 @ 22:25:09
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Jennelie

Härligt när man känner att man blir bättre. :D En snabb fråga, när "kom du på" att du skulle ställa upp i Luciapokalen? Jag tycker det är så otroligt häftigt och skulle själv vilja testa på att stå på scenen!



Kramar, Jennelie

2011-09-13 @ 05:29:10
URL: http://jenneliie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jennelie: Jag funderade på det förra hösten och bestämde att jag skulle ta beslutet efter att jag hade varit och kollat på förra årets tävlingar på Fitnessfestivalen. Så jag "kom på" det då antar jag. =)

2011-09-13 @ 09:10:49
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Tella

Vad kul att du skriver ut dina vikter. Grymt stark du är :) Härligt!

2011-09-13 @ 12:08:32
URL: http://tellasplace.blogspot.com
Postat av: Annelise

Åh, vilket härligt pass och så bra du presterar!!! Kul med alls chins:):):)

2011-09-13 @ 23:46:58

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0