"Fjärilen" gjorde susen...

Jag vet inte vad som hände idag riktigt... Det var ju axelträning som gällde och jag började i smithmaskinen med militärpress. Det kändes väldigt konstigt och jag fick ont i halva handen. Det kändes ungefär som om det tryckte på en nerv eller nått. Jag körde på i tre halvdana set totalt utan kontakt och utan att kunna pressa ordentligt... Det var bara att ge upp. Körde hantelpress istället. Det var riktigt länge sen jag körde hantelpress så det var kul. Jag kände mig rätt svag och var det också. Har blivit betydligt svagare i stabiliserande muskler så det är inte så konstigt. Det är ju lättare att köra i smihen för där slipper man stabilisera själv. Fick i alla fall hyfsad känsla så det är jag nöjd med. Det gick i alla fall bättre med hantelpress för handen/handleden så det var tur. Jag tycker oftast axelpassen känns rätt tomma om jag inte får pressa. =) Annars blev det mycket sidolyft, både med hantlar och i CCn... Sen återgick jag till två övningar för baksidan som jag körde mycket förut. Båda liggandes på en bänk i cablecrossen. Tog finfint! Men jag kände mig inte riktigt nöjd. Den där känslan av utmattning hade inte riktigt kommit... Jag hade ju ingen lust att pressa mer så tog ut det sista genom att köra några set av fjärilen... Sen var jag utmattad i axlarna kan jag lova! =) Körde två halvdana magövningar. De tog inte riktigt bra och jag var inte särskilt motiverad. Gjorde lite ont i ryggen också... Så allt som allt kan man knappast kalla det för ett superpass, men det känns ändå okej.

Idag blev det lite bonus också. Jag körde en kvart på crosstrainern efter styrketräningen. Körde med lite intervallstuk. Normalt i 5 min, sen 5 st 1 min intervaller med 30 sekunder lugnt emellan och sist 3 min normalt igen. Det var svettigt vill jag lova! =) Nu kan jag ta helg!

Dagens träning:
3 x 6 militärpress i smith 45 kg
5 x hantelpress 16-14-14-14-12 kg
4 x 10 sidolyft med hantlar 10 kg
4 x 10 sidolyft i CC
3 x liggande baksida i CC
3 x liggande omvända kryssdrag
5 x 10 fjärilen 4 kg
3 x benlyft
3 x magmaskin

15 min crosstrainer

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Kolla Vata brasil och Body language activewear för snygga träningskläder. Märken som finns i Sverige nu. För mer info maila, [email protected] Ha en superbra dag. MVH Beatrice

2012-04-14 @ 13:48:01

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0