Fulast på gymmet hindrar inte mig...

Idag var kameran på väg att få följa med in på gymmet... Det har ju blivit pinsamt få bilder till bloggen på senaste tiden. Inte lätt när man tränar själv hela tiden har jag insett... Det blev dock tvärstopp för kameran när jag tog mig en titt i spegeln. Jag har faktiskt aldrig varit fulare klädd när jag tränat än jag var idag. Kändes nästan som att jag hellre ville gå hem och byta om än kliva in på gymmet på den mest befolkade tiden, så illa var det... men lite fåfänga ska väl inte sätta stopp för min träning så det var bara att bita ihop. Jag brukar faktiskt inte bry mig så mycket om vad jag har på mig när jag tränar. Huvudsaken är att det är funktionellt. Idag kunde jag dock inte undgå fulheten i det hela... men men, shit happens... Träningen blev bra i alla fall, men bildlös. =)

Idag var det benens tur att tränas. Självklart började jag med min favorit just nu, benpressen. Tog lika bra som vanligt och jag pressade på som bara den. Tog flera reps extra trots att jag redan var slut. Good for me. Körde även utfallsgång. Jag orkade faktiskt lite bättre där nu än jag har gjort se senaste gångerna. Då har jag kört 20 steg i första set, 18 i andra och 16 i tredje tror jag... Idag blev det 20 i varje set. Det tar sig! Snart får jag höja vikterna. Känns futtigt att köra på 16 kg när jag brukar köra på 24... men så kan det vara. Jag är på G i vilket fall som helst. =) Idag övergav jag finnen som jag kört nu under en period och gav mig på liggande lårcurl... Tyvärr gick det inte alls bra. Jag var inte kompis med den maskinen. Den var alldeles för mjuk, som en säng ungefär, så det fanns inget som höll emot när man skulle curla... Mycket mystiskt... Tog i alla fall igen det med bravur på den sittande curlen. Mosade även rejält i bensparken. Fem set. Tungt som bara den. Jag är nöjd som bara den också. =)

Dagens träning:
4 x 10-14 benpress
3 x stående vadpress
3 x 20 utfallsgång med hantlar á 16 kg
3 x liggande lårcurl 35 kg
4 x sittande lårcurl 35 kg
5 x benspark 70 kg
3 x situps
4 x magmaskin
3 x sittande vadpress 30 kg

Kommentarer
Postat av: Petra

Ja visst är det jobbigt när man känner sig ful..... Har ett par byxor som jag inte alls gillar och kan knappt träna ordentligt när jag har dem men ändå åker de på ibland ;)

2012-04-12 @ 18:59:36
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Johanna

Petra: Ja, visst är det konstigt! Iof gillar jag byxorna jag hade, men tillsammans med t-shirten som var lite för kort och för bred så var det katastrof... och färgerna var gräsliga ihop... SÅ kan det gå... =)

2012-04-12 @ 19:37:23
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Satu

Ja, jag skulle precis säga att vem fan bryr sig om vad man har på sig på gymmet sålänge man själv tycker det är bekvämt. Men nuförtiden så ska ju folk ha värsta "inne" kläderna på gymmet. I just dont get that. Jag har då ingen speciell stil, ibland mjukisar med en tajt t-shirt eller linne, och ibland tights med linne etc etc. Men aldrig av något speciellt märke. Men visst kan jag hålla med om att man ibland inte känner sig speciellt HOT i nå svarta urtvättade mjukisar och nå fult gammalt linne till :)

2012-04-12 @ 23:08:44
URL: http://satumustonen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0