Kompressionsstrumpor...

I höstas köpte jag mig ett par kompressionsstrumpor. Förhoppningen var att det skulle hjälpa mig att inte få ont i benhinnorna så fort jag promenerar eller springer regelbundet. Nu har jag i och för sig varit väldigt försiktig sen dess också men jag har i alla fall sluppit problem med benhinnorna. Mina strumpor är med mig på alla promenader och löppass. De sitter riktigt tight och är väldigt sköna. Kompressionsstrumpor ska även vara bra om man har krånglande vader eller känner att vaderna är stumma (tror jag det var). Jag rekommenderar i alla fall! :)

 

 


Kommentarer
Postat av: lillage

Hejsan! Vill bara tacka för grymt inspirerande blogg! Sedan undrar jag om du kan hjälpa mig med en fråga jag har: Jag är kort och har ganska "tjocka och korta" ben. Jag är inte överviktig för fem öre men allt som sätter sig, sätter sig på låren. Har du några tips hur jag ska träna för att få lite finare, "smalare" och inte breda och muskliga ben? Förstår du hur jag menar? Till saken hör att jag är ganska vältränad, bra kondition osv. Jag tror jag måste ändra min träning? är jättetacksam för svar! :)

2012-04-03 @ 09:14:16
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Kompressionstrumpor är en av världens bästa uppfinningar. Tror det sitter något magiskt invävt i tyger i mina åtminstone. Kroppen fattar att när långstrumporna åker på är det fart eller backar som gäller. I love it =).

2012-04-03 @ 14:35:00
Postat av: Johanna

Lillage: Det är svårt att ändra hur du är byggd. Jag skulle rekommendera att du accepterade det och trivdes med dina starka ben istället. Annars så tror jag att det bästa är att bygga på dig lite mer muskler på överkroppen så att du blir mer proportionerlig och annats att gå ner några kilon i vikt och hoppas att kroppen väljer att ta på benen vilket inte alls är säkert.

Pernilla: Härligt att du också har hittat till strumporna! =)

2012-04-03 @ 17:50:25
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Emelie

Har inge recept till soppan utan de vart lite hipp som happ. :) Sötpotatis som fick koka i buljong med lite chili och vitlök :) Sedan mixade jag skiten med en skvätt mjölk till lämplig konsistens och smakade av med kryddor.:) Busenkelt! :) Blir säkert skit gott med lite kokosmjölk också.

2012-04-04 @ 11:29:41
URL: http://emelieullberg.blogspot.com
Postat av: Ting (fatty)

Coolt, visst inte att man kunde köra compression för benhinnorna! :-) Jag går just nu och får akupunktur på samma område, funkar än så länge bra! men bara gått 3 ggr så vi får se hur det fortlöper.



Kikar iaf in på din blogg då och då fortfarande! :)



2012-04-06 @ 19:46:16
URL: http://ting.shapemeup.se
Postat av: Sandra

Ååå sådan strumpor skulle jag nog behöva, har en viss tendens till molande benhinnor...

Vart kan man köpa sådana?!



Tack för en grymt inspierande blogg ;)

2012-04-12 @ 10:51:20
URL: http://mittnuochjag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Sandra: Mina kommer från löplabbet. Det finns nog på de flesta sportaffärer.

2012-04-12 @ 19:36:24
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0